Chord TEKOMLAKU ft Ervinsof - Ngaliho Kunci Gitar Dasar

Intro C G/B Am G
        F  Fm  

C           G       Am    Em
duh Gusti rekosone uripku..
 F                C
ameh nyanding tresno..
  Dm          G
kalah bondo rupo..

C       G   Am  Em
mas.. sepurane..
       F            C
ora maksudku ninggalke
          Dm
nanging roso iki
    G         C  C-G/B
wis milih liyane..

  Am
kurang opo aku
          Em
lehku nggetih nggo sliramu
        F         G        C    C-G/B
rugi wektu awak kuru angel turu..
Am             Em
nggih yen niku kersane
   F                G
isoku.. mung pasrah anane..

Chorus
      C    G          Am  Em
 ngaliho.. yen ameh lungo..
        F         C
 jare sehidup semati
         Dm       G
 janjimu kau ingkari

          C      E
 wis ra kurang-kurang
          Am         Em
 lehku merjuangke sliramu
         F             C
 omongmu ning aku mung konco
           Dm          G         C
 ning mburiku kowe nggawe cerito liyo..

Int. Am  Em  F  C -G/B

  Am               Em
seprono seprene.. aku..
    F       G
ra ono.. ajine..

Am                      Em
mas aku kleru sing gede pangapuramu..
    F               G           C  -G/B
aku ngerti tresnaku mung ngelarani..
    Am          Em
mungkin iki wes takdire..
     F                G
dongaku.. kowe ikhlas atine..

Chorus
      C    G          Am  Em
 ngaliho.. yen ameh lungo..
        F         C
 jare sehidup semati
         Dm       G
 janjimu kau ingkari

          C      E
 wis ra kurang-kurang
          Am         Em
 lehku merjuangke sliramu
         F             C
 omongmu ning aku mung konco
           Dm          G         C    G
 ning mburiku kowe nggawe cerito liyo..

      C    G          Am  Em
 ngaliho.. yen ameh lungo..
 (ngapurane aku sayang..)
        F         C
 jare sehidup semati
                (hoo..)
         Dm       G
 janjimu kau ingkari
            (usahamu wes tak tompo..)
          C      E
 wis ra kurang-kurang
                (hoo..)
          Am         Em
 lehku merjuangke sliramu
         F             C
 omongmu ning aku mung konco
 (cen aku sing kleru)
           Dm          G         C
 ning mburiku kowe nggawe cerito liyo..
 (mugo kowe.. ulih penggantiku..)

Am D  Dm            G        C   F C
    maturnuwun tau ono ning atiku..
Title: TEKOMLAKU ft Ervinsof - Ngaliho Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved