Chord Shinta Arsinta - Mugo Sliramu Bahagia

Intro Dm G C Am
        Dm G C G

 C                    Dm
aku kudu piye.. aku kudu piye maneh..
F                        G
kanggo nyenengke.. atimu sayang..
 Am                 F
aku wes maringi.. kabeh seng mbok jaluk..
        C           G         C     F G
seng penting biso dewe netepi janji..

   C
ngopo sak uwise..
          Dm
pas tresnoku kadung jero..
F                      G
sliramu nggawe.. atiku loro..
      Am                F
amung amergo bondo.. atimu dadi cidro..
       C               G           C
loro tenan sing mbok lakoni marang aku..

Chorus
    G             F
 percuma wae oh sayang.. 
            C
 pengorbananku..
    G             F
 percuma wae oh sayang.. 
             C
 tulus tresnoku..

                    Dm
 nanging senajan ngono..
                  G
 tak trimo kanti apik..
                 C                 Am
 supoyo ra ono meneh.. dewe padu terus..
         Dm      G
 tak sadari kowe..
                        C
 wes nglakoni cidro ing janji..

Int. Dm G C Am
       Dm G C G

   C
ngopo sak uwise..
          Dm
pas tresnoku kadung jero..
F                      G
sliramu nggawe.. atiku loro..
      Am                F
amung amergo bondo.. atimu dadi cidro..
       C               G           C
loro tenan sing mbok lakoni marang aku..

Chorus
    G             F
 percuma wae oh sayang.. 
            C
 pengorbananku..
    G             F
 percuma wae oh sayang.. 
             C
 tulus tresnoku..

                    Dm
 nanging senajan ngono..
                  G
 tak trimo kanti apik..
                 C                 Am
 supoyo ra ono meneh.. dewe padu terus..
         Dm      G
 tak sadari kowe..
                        C
 wes nglakoni cidro ing janji..

                Dm
 mugo sliramu seneng..
                  G
 ro lanang pilihanmu..
                  C
 sliramu tak lalekno..
               Am
 seko jroning atiku..
         Dm      G
 tak sadari kowe..
                        C
 wes nglakoni cidro ing janji..
         Dm      G
 tak sadari kowe..
                        C C-C-C-C G-G-G-C -C
 wes nglakoni cidro ing janji..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!