Chord Shinta Arsinta ft Arya Galih - Tulus

Capo : Fret 1

Intro Dm G Am

Chorus
        Am      Em
 opo anane.. tomponen..
 F         C
 luweh kekuranganku..
  Dm        G         C     E
 ojo dadi pepalang atimu.. (hoo)

         Am       Em
 semono ugo.. tak suwun..
 F         C
 ngancani aku..
   Dm         G         C
 sayang iki tulus ora semu..

Int Am Em F C
      Dm G C G

C            G           Am  Em
kepingin.. turu neng dadamu..
     F          C      Dm     G
mbok elus rambutku.. bungahe atiku..
C          G               Am        Em
cahyo rembulan.. tan merem ra turu-turu..
  F           C
koyo-koyo ngerti.. 
      Dm    G          C
wengi ojo.. ninggalne aku..

    F           G
tak gegem tanganmu..
    Em       Am
tak elus pipimu..
  Dm            G
sumebyar jantungku..
        C
koyo mandheg ora mlaku..

F           G
tresnoku yo mung kowe..
   Em      Am
ra ono liyane..
  Dm        G       C
mugo dewe bahagia selawase..

Chorus
        Am      Em
 opo anane.. tomponen..
 F         C
 luweh kekuranganku..
  Dm        G         C  E
 ojo dadi pepalang atimu..

         Am       Em
 semono ugo.. tak suwun..
 F         C
 ngancani aku..
   Dm         G         C
 sayang iki tulus ora semu..

Int. Am Em F C
       Dm G

    F           G
tak gegem tanganmu..
    Em       Am
tak elus pipimu..
  Dm            G
sumebyar jantungku..
        C
koyo mandheg ora mlaku..

F           G
tresnoku yo mung kowe..
   Em      Am
ra ono liyane..
  Dm        G       C
mugo dewe bahagia selawase..

Chorus
        Am      Em
 opo anane.. tomponen..
 F         C
 luweh kekuranganku..
  Dm        G         C     E
 ojo dadi pepalang atimu.. (hoo)

         Am       Em
 semono ugo.. tak suwun..
 F         C
 ngancani aku..
   Dm         G         C
 sayang iki tulus ora semu..

        Am      Em
 opo anane.. tomponen..
 F         C
 luweh kekuranganku..
  Dm        G         C     E
 ojo dadi pepalang atimu.. (hoo)

         Am       Em
 semono ugo.. tak suwun..
 F         C
 ngancani aku..
   Dm         G       C
 sayang iki tulus ora semu..
   Dm         G         C
 sayang iki tulus ora semu..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!