Chord Nopek Novian - Matur Suwon Emak

Intro C  Am  F  G  
        C  F  Am  F G

  C
manise esemmu
   Em
ngademke atiku
  F
tuturmu sing apik
   G
ngajari sing becik..

  C
masio nakalku
    Em
mangkelne atimu
F
ora ngurangi
 G
olehmu nyayangi..

Chorus
   C
 matur suwon emak
    Em
 sampun maringi aku
   F                     G
 kasih sayang lan perhatian..

  C
 ora ono tresno 
      Em
 sing ngluwihi tresnomu
      F           G
 ning aku anakmu emak..

  C
roso katresmu
 Em
ora ono wates
F
mbuh karo opo
 G
isoku ngebales..

  C
masio nakalku
    Em
mangkelne atimu
F
ora berkurang
 G
olehmu berjuang..

Chorus
   C
 matur suwon emak
    Em
 sampun maringi aku
   F                     G
 kasih sayang lan perhatian..

  C
 ora ono tresno 
      Em
 sing ngluwihi tresnomu
      F           G
 ning aku anakmu emak..

Am          Em
 isoku mung ndungo..
F                  G
 mugo-mugo Gusti paringi mulyo..

Int. C  Em Em-Dm-Em F  G

F            G
 dungomu lan restumu..
F            G
 sing dadi pepujaning ati..

Chorus
   C
 matur suwon emak
    Em
 sampun maringi aku
   F                     G  F-G
 kasih sayang lan perhatian..

  C
 ora ono tresno 
      Em
 sing ngluwihi tresnomu
      F           G
 ning aku anakmu emak..

   C
 matur suwon emak
    Em
 sampun maringi aku
   F                     G
 kasih sayang lan perhatian..

  C
 ora ono tresno 
      Em
 sing ngluwihi tresnomu
      F           G
 ning aku anakmu emak..
      Am      G   F   G
 ning aku anakmu emak..
         C
 matur suwon..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!