Chord LAVORA - Pangestu

Intro Fm  C  Gm  C  

                  F
sawangen langit wengi iki..
G                  C    -Bm
 ngancani aku sing loro ati..
Am                      Dm      Dm-Em
 awakmu sing s'lalu tak tresnani..
F                   G
 ket mbiyen kanti tekan saiki..

               F
kabeh uwis ginaris..
G                C      -Bm
 rasane ati koyo diiris-iris..
Am              Dm        Dm-Em
 ora mergo ono uwong liyo..
F                G
 nanging agomone sing bedo..

Chorus
                      C
 Gusti kulo mboten ikhlas tenan..
 Gm                    F
  yen pancen kulo kudu pisahan..
 Fm                Em
  keyakinan sing bedo
                    Dm
 pisah mergo wong tuwo
                C
 jane aku ra trimo
         Bm          Am
 nanging kudu tak tompo

                 Dm      -Em
 ora bakal ilang tresnoku..
 F                  C          Bm    Am
  senajan ndunyo mboten paring pangestu..
             Dm                 E
 tenangno atimu.. tenangno pikirmu..
                (Am)
 aku sayang sliramu..

Int. Am G F  
       Am G F  G  
       wo..wo..oo..

               F              G
sakjane aku ra iso yen kudu lungo..
               C
senajan loro koyo ngopo 
Bm            Am
aku tetep tresno
                  Dm
bumi langit nyekseni..
        G             C
tresno iki.. tekane pati..

Chorus
        -G            C
 Gusti kulo mboten ikhlas tenan..
 Gm                    F
  yen pancen kulo kudu pisahan..
 Fm                Em
  keyakinan sing bedo
                    Dm
 pisah mergo wong tuwo
                C
 jane aku ra trimo
         Bm          Am
 nanging kudu tak tompo

                   Dm    -Em
 ora bakal ilang tresnoku..
 F                  C          Bm    Am
  senajan ndunyo mboten paring pangestu..
             Dm                 E
 tenangno atimu.. tenangno pikirmu..
                 Am  G
 aku sayang sliramu..

                    F
 yen pancen wes garise
                    G
 tresno gur tekan kene
               C
 mugo kowe bahagio
        Bm           Am
 karo pilihan wong tuwo
                   Dm
 salam kanggo bapakmu
                 E
 salam kanggo ibumu
                 Am
 aku tresno sliramu..

Outro F Fm  C  Gm  C
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!