Chord Sodiq - Setengah Kopling

Capo : Fret 5

Intro C  C G
        G  G C -G

     C                     G
aduh ning rasane sirahku pusing
         G                     C
ning petengan dikancani topi miring
          C           C7        F
grayah-grayah rumangsaku kacang garing
      C       G          C    G
tak cekel jebule kolojengking

     C                          G
aduh ning lingsir wengi ganti injing
           G                       C
mripat ngantuk nyawang putu pating plenting
         C           C7          F
bantal suwek rowak rowek mambu pesing
      C         G          C
mole isuk mabuk setengah kopling

Int. F C G C

Chorus
       C
 aduh ening ningopo kowe ra eling..
         F     G             C
 manuk kacerku sing ning kurungan..
     F
 wulune nganti mbrodol
        C
 ning kene iseh nyantol
        G                   C
 gondal gandul tak sawang dewe..

       C
 aduh ening ningopo kowe ra eling..
         F             G            C
 manuk kacerku sing ngoceh nganti injing
       F                   C
 klambiku tak lebokke manukku tak etokke
       G                 C -G
 saben ngoceh kelingan kowe..

     C                          G
aduh ning lingsir wengi ganti injing
           G                       C
mripat ngantuk nyawang putu pating plenting
         C           C7          F
bantal suwek rowak rowek mambu pesing
      C         G          C
mole isuk mabuk setengah kopling

Int. F C G C

Chorus
       C
 aduh ening ningopo kowe ra eling..
         F     G             C
 manuk kacerku sing ning kurungan..
     F
 wulune nganti mbrodol
        C
 ning kene iseh nyantol
        G                   C
 gondal gandul tak sawang dewe..

       C
 aduh ening ningopo kowe ra eling..
         F             G            C
 manuk kacerku sing ngoceh nganti injing
       F                   C
 klambiku tak lebokke manukku tak etokke
       G                 C -G
 saben ngoceh kelingan kowe..

Int. C  C G
        G  G C

Chorus
       C
 aduh ening ningopo kowe ra eling..
         F     G             C
 manuk kacerku sing ning kurungan..
     F
 wulune nganti mbrodol
        C
 ning kene iseh nyantol
        G                   C
 gondal gandul tak sawang dewe..

       C
 aduh ening ningopo kowe ra eling..
         F             G            C
 manuk kacerku sing ngoceh nganti injing
       F                   C
 klambiku tak lebokke manukku tak etokke
       G                 C -G
 saben ngoceh kelingan kowe..

     C                     G
aduh ning rasane sirahku pusing
         G                     C
ning petengan dikancani topi miring
          C           C7        F
grayah-grayah rumangsaku kacang garing
        C        G          C
eling kowe mabuk setengah kopling
        G                   C
eling kowe mabuk setengah kopling
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!