Chord Revina Alvira - Asih Sajati Kunci Gitar

Intro C Em Am Em
        F G  C  
        C Em Am Em
        F G C  
        Dm G C Am
        F G C Bb C

  Am           Em
najan loba panghalang
   F
nu ngahadang ka urang
   C         F      C
ikhlas sabar.. nyanghareupan..
D                     F
amis pait peuheur ka asaan..
  G            Bb     C
dugikeun ka nyurang babareungan..

Int. Dm G C  

   Am             Em
ku teu sangka salira
  F
micinta saenya na
  C         F    C
lahir batin.. panceug yakin..
  D                F
loba cinta anu sahereyeun..
     G              Bb
iwal anjeun nu teun pernah
    C
nga nyerikeun..

Int. C  Em Am
       Bb G C  
       C  Em  F G C  

Chorus
   Am                Em
 mugi ulah robi deui asih..
     Am
 anu sajati..
   Am                     Em
 masih langgeng salawasna anjeun..
       Am
 nyaah satia..
      F           G
 taya deui.. panyarandean..
     F      Bb  C
 anu karaos.. mikaheman..

   Am             Em
ku teu sangka salira
  F
micinta saenya na
  C         F    C
lahir batin.. panceug yakin..
  D                F
loba cinta anu sahereyeun..
     G              Bb
iwal anjeun nu teun pernah
    C
nga nyerikeun..

Int. C  Em Am
       Bb G C  
       C  Em  F G C

Chorus
   Am                Em
 mugi ulah robi deui asih..
     Am
 anu sajati..
   Am                     Em
 masih langgeng salawasna anjeun..
       Am
 nyaah satia..
      F           G
 taya deui.. panyarandean..
     F      Bb  C
 anu karaos.. mikaheman..

   Am                Em
 mugi ulah robi deui asih..
     Am
 anu sajati..
   Am                     Em
 masih langgeng salawasna anjeun..
       Am
 nyaah satia..
      F           G
 taya deui.. panyarandean..
     F      Bb  C
 anu karaos.. mikaheman..
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved