Chord Roso Tanpo Guno - Esa Risty Ft Baterfly

Capo : Fret 5

Intro Am  F  G  C E
        Am  F  G  C E

Am               Dm
derese udan neng kutho kediri..
G                      C
nambah deres tangis jroning ati iki..
Dm            Am
mergo.. atiku wis dilarani..
  F                            E
marang wong sing paling tak tresnani..

Am                Dm
sliramu mbiyen tansah ngalembono..
G                     C
kondho aku uwong sing paling mbok tresno..
Dm          Am
janji.. selawase bakal setyo..
F            E       Am
nganti nyowo pisah soko rogo..

Int. Dm E Am  

Chorus
 Am  A        Dm
 na..ngis aku nelongso..
 G                 C
 loro ati iki tansoyo ndodro..
 Dm              Am
 aku ora ngiro.. kowe medhot tresno..
      F      E    Am    
 njur saiki ati dadi gelo..

Int. Am  F  G  C E
       Am  F  G  C E

Am                Dm
sliramu mbiyen tansah ngalembono..
G                     C
kondho aku uwong sing paling mbok tresno..
Dm          Am
janji.. selawase bakal setyo..
F            E       Am
nganti nyowo pisah soko rogo..

Int. Dm E Am

Chorus
 Am  A        Dm
 na..ngis aku nelongso..
 G                 C
 loro ati iki tansoyo ndodro..
 Dm              Am
 aku ora ngiro.. kowe medhot tresno..
      F      E    Am    
 njur saiki ati dadi gelo..

 Am  A        Dm
 na..ngis aku nelongso..
 G                 C
 loro ati iki tansoyo ndodro..
 Dm              Am
 aku ora ngiro.. kowe medhot tresno..
      F      E   Am    
 njur saiki ati dadi gelo..
      F      E    Am    
 njur saiki ati dadi gelo..

Outro Dm E Am
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!