Chord Suastika - GETUN Kunci Gitar

Intro F G Em A
        Dm G C

                 F
ra ngiro bakal koyo ngene..
G               C
 aku saiki mbok tinggalke..
A             Dm                G
 kowe milih liyane ra mikir aku piye
                 C
mung sak karepmu dewe..

                F
rumangsaku ra kurang-kurang..
G                 C
 nuruti kowe sing tak sayang..
A                Dm             G
 kabeh perjuanganku saiki dadi awu
            C
entek karo egomu..

Chorus
            F
 sopo meneh saiki..
 G                  Em      Am
 sing bakal nggegem ta..nganmu..
              Dm
 sing madangi atimu
               G                C
 sing ngancani sliramu wis udu aku..

           F
 kudu piye caraku..
   G              Em     Am
 lali karo sing wingi..wingi..
          Dm
 aku dewe ning kene
           G
 kowe ra bakal bali
               C-Dm-Em-C
 nggerus ning ati..

Int. F G Em A
       Dm G Gm C
       F G Em A
       Dm G C-Dm

  Em -C         F
rumangsaku ra kurang-kurang..
G                 C
 nuruti kowe sing tak sayang..
A                Dm             G
 kabeh perjuanganku saiki dadi awu
            C
entek karo egomu..

Chorus
 C-Dm-Em-C  F
 sopo meneh saiki..
 G                  Em      Am
 sing bakal nggegem ta..nganmu..
              Dm
 sing madangi atimu
               G                C
 sing ngancani sliramu wis udu aku..

           F
 kudu piye caraku..
   G              Em     Am
 lali karo sing wingi..wingi..
          Dm
 aku dewe ning kene
           G
 kowe ra bakal bali
               C Bm Am
 nggerus ning ati..
          Dm
 aku dewe ning kene
           G
 kowe ra bakal bali
               F G C
 nggerus ning ati..
Title: Suastika - GETUN Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved