Chord Cup Teu Kaci Bitan - Azmy Z Ft. Kalia Siska

Am                 Dm
salami urang bobogohan..
G                   C
abdi nu selalu ngelehan..
F                  Dm
salami urang babarengan..
     E
abdi nu selalu berkorban..

Am                  Dm
aa mineng ambek-ambekan..
G                        C
teu puguh-puguh jol nyarekan..
F                     Dm
teu aya angin teu aya hujan
   E               Am
aa kalah ngajak atosan

        G                      Am
abdi nampi.. najan hate ieu nyeri..
       Dm                        E
awas tapi.. karma pasti menghantui..

Chorus
 Am                 Dm
 cup cup teu kaci bitan..
         G                   C
 awas engke lamun ngajak balikan..
 F                  Dm
 cup cup teu kaci bitan..
          E
 kaduhung pasti moal diawalan..

 Am                 Dm
 cup cup teu kaci bitan..
        G            C
 ayeuna aa ngajak atosan..
 F                  Dm
 cup cup teu kaci bitan..
          E                   Am
 engkemah abdi bakal geulis pisan..

Int. Am Dm G C
       F Dm E  
       Am G F Am
       Am G F Am

Am                 Dm
salami urang bobogohan..
G                   C
abdi nu selalu ngelehan..
F                  Dm
salami urang babarengan..
     E
abdi nu selalu berkorban..

Am                  Dm
aa mineng ambek-ambekan..
G                        C
teu puguh-puguh jol nyarekan..
F                     Dm
teu aya angin teu aya hujan
   E               Am
aa kalah ngajak atosan

        G                      Am
abdi nampi.. najan hate ieu nyeri..
       Dm                        E
awas tapi.. karma pasti menghantui..

Chorus
 Am                 Dm
 cup cup teu kaci bitan..
         G                 C
 awas engke lamun ngajak balikan..
 F                  Dm
 cup cup teu kaci bitan..
          E
 kaduhung pasti moal diawalan..

 Am                 Dm
 cup cup teu kaci bitan..
        G            C
 ayeuna aa ngajak atosan..
 F                  Dm
 cup cup teu kaci bitan..
          E                   Am
 engkemah abdi bakal geulis pisan..

Int. Am Dm G C
       F Dm E

Am                 Dm
salami urang bobogohan..
G                   C
abdi nu selalu ngelehan..
F                  Dm
salami urang babarengan..
     E
abdi nu selalu berkorban..

Am                  Dm
aa mineng ambek-ambekan..
G                        C
teu puguh-puguh jol nyarekan..
F                     Dm
teu aya angin teu aya hujan
   E               Am
aa kalah ngajak atosan

        G                      Am
abdi nampi.. najan hate ieu nyeri..
       Dm                        E
awas tapi.. karma pasti menghantui..

Chorus
 Am                 Dm
 cup cup teu kaci bitan..
         G                   C
 awas engke lamun ngajak balikan..
 F                  Dm
 cup cup teu kaci bitan..
          E
 kaduhung pasti moal diawalan..

 Am                 Dm
 cup cup teu kaci bitan..
        G            C
 ayeuna aa ngajak atosan..
 F                  Dm
 cup cup teu kaci bitan..
          E                   Am
 engkemah abdi bakal geulis pisan..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!