Chord NDX A.K.A - Tetep Ning Sandingku

Capo : Fret 5

Chorus
    Am          Em
 janji.. kancanono aku..
      F
 urip tekan matiku..
        C              G
 tetep ono ning sandingku..

   Am          Em
 tulong.. koe ojo lungo..
       F          G          C
 nglakoni tresno iki tekan tuo..

    Am
tetepo ning sandingku ngancani aku
selawase urip tekan matiku
     Em
lika likune cinta wis kita lewati
cemburu nesunan ojo di leboke ati
F
dijarke wae wong liyo omong piye
ra peduli ra gagas
wis kebacut cinta ro koe
C
wis ora jamane putus pedot ganti
G
wis gede wayahe siji ditenani

Chorus
    Am          Em
 janji.. kancanono aku..
      F
 urip tekan matiku..
        C              G
 tetep ono ning sandingku..

   Am          Em
 tulong.. koe ojo lungo..
       F          G          C
 nglakoni tresno iki tekan tuo..

    Am
ora bakal ono sing iso genteni
tresnamu wis tak pati ning njero ati
    Em
gejolak asmaraku tak akan pernah padam
hingga sampai tua pun tetap berdampingan
    F
aku iseh kelingan, moment pas numpak bis trans
kenangan terindahku tak akan terlupakan
    C
saestu namung sampean tresno saeku
G
kancani uripku tekane patiku

Chorus
    Am          Em
 janji.. kancanono aku..
      F
 urip tekan matiku..
        C              G
 tetep ono ning sandingku..

   Am          Em
 tulong.. koe ojo lungo..
       F          G          C
 nglakoni tresno iki tekan tuo..

Am                      Em
maturnuwun.. mas sampun nresnani aku..
     F                  C           G
janjiku.. bakal dadi pendamping uripmu..
  Am                     Em
siji selawase.. ra bakal ono liyane..
      F                G           C
tetep ning sandingmu tekan sakrampunge..

Chorus
    Am          Em
 janji.. kancanono aku..
      F
 urip tekan matiku..
        C              G
 tetep ono ning sandingku..

   Am          Em
 tulong.. koe ojo lungo..
       F          G          C
 nglakoni tresno iki tekan tuo..

    Am          Em
 janji.. kancanono aku..
      F
 urip tekan matiku..
        C              G
 tetep ono ning sandingku..

   Am          Em
 tulong.. koe ojo lungo..
       F          G          C
 nglakoni tresno iki tekan tuo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !