Chord Ndarboy Genk - Koyo Jogja Istimewa

             D-G
ji ro lu pat li..

Intro G  C  D  G D
        G  C  D  G D

          G
mangan tempe rasane
              C
koyo mangan lawuh sate..
             Am
senajan sak anane..
D                G    D
 sing penting ro kowe..

          G
ngombe kembang tahu rasane
         C
koyo ngombe susu..
            Am               D
ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
             G
ra bakal tak madu..

         Em
bungah tenan rasane
            Bm
wong kang lagi gandrung..
C
tak perjuangke
      D
tekan janur melengkung..

Chorus
        G      C
 kowe siji-sijine..
         D       G
 aku bangga karo kowe..
       Em        Am
 gelem nompo opo anane..
          C           D
 tresnoku ra bakal mletre..

       G      C
 kowe ojo sumelang..
          D         G
 tresnoku ra bakal ilang..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G
 kowe cen istimewa..

Int. G  C  Am D G D

          G
mangan tempe rasane
              C
koyo mangan lawuh sate..
             Am
senajan sak anane..
D                G    D
 sing penting ro kowe..

          G
ngombe kembang tahu rasane
         C
koyo ngombe susu..
            Am               D
ra usah mecucu, tresno ku ro kowe
             G
ra bakal tak madu..

         Em
bungah tenan rasane
            Bm
wong kang lagi gandrung..
C
tak perjuangke
      D
tekan janur melengkung..

Chorus
        G      C
 kowe siji-sijine..
         D       G
 aku bangga karo kowe..
       Em        Am
 gelem nompo opo anane..
          C           D
 tresnoku ra bakal mletre..

       G      C
 kowe ojo sumelang..
          D         G
 tresnoku ra bakal ilang..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G  D
 kowe cen istimewa..

        G      C
 kowe siji-sijine..
         D       G
 aku bangga karo kowe..
       Em        Am
 gelem nompo opo anane..
          C           D
 tresnoku ra bakal mletre..

       G      C
 kowe ojo sumelang..
          D         G
 tresnoku ra bakal ilang..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G
 kowe cen istimewa..
        Em       Am
 ibarat koyo kutoku jogja
      C     D   G
 kowe cen istimewa..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !