Chord Ndarboy Genk - Penting Yakin

Intro C  F
        Am G F G

  C
cobo.. mbok eling-eling..
       F
aku berjuang
       G            C   -A
nganti kepontang-panting..
 Dm-C      G/B
aku uwes yakin
  C        G/B    Am
malah mbok anggep ra penting
    Dm      G
ra urusan.. sing penting aku..
  C
yakin..

 C
aku.. ora ngerti..
      F     G          C -A
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Dm          G
kuncine mung siji..
      C    -G/B    Am
akdewe kudu saling mengerti..
Dm           G   C
yen jodo rak ono sing ngerti..

Chorus
 Gm C         F      G
   aku karo kowe.. koyo..
 Em       Am
 bumi lan langit..
 Dm        G           C
 kulo niki cen tiyang alit..

          F      G
 aku ro kowe.. koyo..
     Em      Am
 rahwono lan shinto..
 Dm       G      C
 tresnoku ra iso mbok tompo..

Int. F G Am G/B -C
       Dm  G  C
                woo..

 C
aku.. ora ngerti..
      F     G        C   -A
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Dm        G
kuncine mung siji..
      Em          Am
adewe kudu saling mengerti..
Dm          G    C
yen jodo ra ono sing ngerti..

Chorus
 Gm C         F      G
   aku karo kowe.. koyo..
 Em       Am
 bumi lan langit..
 Dm        G           C
 kulo niki cen tiyang alit..

 Gm  C    F     G
 aku ro kowe.. koyo..
    Em           Am
 rahwono lan shinto..
 Dm          G     C
 tresnoku ra iso mbok tompo..

        Dm          G
bumi gonjang ganjing..
         Em      Am
panas tanpo angin..
  Dm         G
madep mantep tresno..
   C
penting yakin..

        F           G
bumi gonjang ganjing..
         Em      Am
panas tanpo angin..
  Dm         G
madep mantep tresno..
   C
penting yakin..
  Dm         G
madep mantep tresno..
        F     Dm G C
penting yakin..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !