Chord Ndarboy Genk - Penting Yakin Kunci Gitar Dasar

Intro C  F
        Am G F G

  C
cobo.. mbok eling-eling..
       F
aku berjuang
       G            C   -A
nganti kepontang-panting..
 Dm-C      G/B
aku uwes yakin
  C        G/B    Am
malah mbok anggep ra penting
    Dm      G
ra urusan.. sing penting aku..
  C
yakin..

 C
aku.. ora ngerti..
      F     G          C -A
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Dm          G
kuncine mung siji..
      C    -G/B    Am
akdewe kudu saling mengerti..
Dm           G   C
yen jodo rak ono sing ngerti..

Chorus
 Gm C         F      G
   aku karo kowe.. koyo..
 Em       Am
 bumi lan langit..
 Dm        G           C
 kulo niki cen tiyang alit..

          F      G
 aku ro kowe.. koyo..
     Em      Am
 rahwono lan shinto..
 Dm       G      C
 tresnoku ra iso mbok tompo..

Int. F G Am G/B -C
       Dm  G  C
                woo..

 C
aku.. ora ngerti..
      F     G        C   -A
kowe ugo.. ora tau ngerti..
   Dm        G
kuncine mung siji..
      Em          Am
adewe kudu saling mengerti..
Dm          G    C
yen jodo ra ono sing ngerti..

Chorus
 Gm C         F      G
   aku karo kowe.. koyo..
 Em       Am
 bumi lan langit..
 Dm        G           C
 kulo niki cen tiyang alit..

 Gm  C    F     G
 aku ro kowe.. koyo..
    Em           Am
 rahwono lan shinto..
 Dm          G     C
 tresnoku ra iso mbok tompo..

        Dm          G
bumi gonjang ganjing..
         Em      Am
panas tanpo angin..
  Dm         G
madep mantep tresno..
   C
penting yakin..

        F           G
bumi gonjang ganjing..
         Em      Am
panas tanpo angin..
  Dm         G
madep mantep tresno..
   C
penting yakin..
  Dm         G
madep mantep tresno..
        F     Dm G C
penting yakin..
Title: Ndarboy Genk - Penting Yakin Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved