Chord Sleman Receh - Lungkrah

Capo : Fret 4

Intro C Am F Fm G

  C                 Am
kelingan larane.. nelongso rasane..
  F      G          C
kowe.. teko nambani loro..
Dm                 Em
tulung ngerteni.. ojo mbok larani..
    F             G        C
tresno tulus sing ono ning ati..

C              Am
kudu kepiye.. aku le njelaske..
F        G           C
duh.. Gusti bingung ati iki..
        Dm
wektu raisoh diundur..
       Am
rasane pengen jujur..
  F           G           C
naliko tresno durung ketandur..

Am                      Em
 sayang ojo.. ninggalke awakku..
(sayang ojo.. ra pengen ninggalke kowe)
        F                    G
kahanan atiku.. bubrah dadi awu..
         (huu.. maafkanlah aku)
Am                  Em
 sepurane.. abot ku ninggalke..
           (mesakne atiku)
        F                  G
senajan tresno.. bedo critane..
                (ojo ninggalke aku..)

Chorus
   C                Am
 kepiye kok koyo ngene..
 F               G
 seneng sedelo wae..
 Em              A
 bingung ati rasane..
     Dm            G
 lungkrah.. narimo ing susah..

   C                  Am
 kepiye.. kok koyo ngene..
 F                G
 aku wis disandingke..
 Em              A
 tresno karo liyane..
     Dm                 G
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

Int. Am Em F G
       Em A Dm G

Chorus
   C                Am
 kepiye kok koyo ngene..
 F               G
 seneng sedelo wae..
 Em              A
 bingung ati rasane..
     Dm            G
 lungkrah.. narimo ing susah..

   C                  Am
 kepiye.. kok koyo ngene..
 F                G
 aku wis disandingke..
 Em              A
 tresno karo liyane..
     Dm                 G
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

     F         G       C
 lungkrah.. njobo.. njero..
        F     G      Dm
 awak dewe.. ora.. jodo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !