Chord Ucup Klaten - Lambene Tonggo Kunci Gitar

Intro Am  Dm  Dm  G C
        Am  Dm  Dm  G C
        Dm  Em  Am

Am                  Dm
neng ngarepku kowe apik tenan
          G                 C
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
Am                  Dm
yen ketemu podo ngguya ngguyu
          G                C
neng mburiku.. lambemu mecucu..

    Dm              Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G           Em       Am
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

Am
jare aku lewat ra tau luruh luruh
    Dm
padahal tak klakson etok etok ora weruh
       Dm
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
      G                      C
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

Am
elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
Dm
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
Dm
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
G
lung tulung ditulung
C
 lha kok kowe malah mentung..

Int. Dm  Em  Am

Chorus
 Am
 mereka bilang pemalas
 Dm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 G
 mereka bilang cah sombong
 Em
 yen kowe uwes sukses..

 Am
 mereka bilang cah royal
 Dm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!!)
 G
 urip pancen ngono terus
      Em                Am
 wong ra seneng rasah diurus..

     Dm              Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G       Em         Am
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

 Am
iki lho sek jenenge urip legi pait
      Dm
mergo duit okeh uwong sek do sengit
        Dm
kojah rono kojah rene jare aku medhit
    G                C
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

   Am
glidik rono rene dikiro cah dolan
        Dm
padahal aku iki kerja golek mangan
        Dm
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
     G                         C
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Int. Dm  Em  Am

Chorus
 Am
 mereka bilang pemalas
 Dm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 G
 mereka bilang cah sombong
 Em
 yen kowe uwes sukses..

 Am
 mereka bilang cah royal
 Dm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!!)
 G
 urip pancen ngono terus
      Em                Am
 wong ra seneng rasah diurus..

     Dm              Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G           Em       Am
 tutupen kupingmu sumpelono tahu..
     Dm              Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G       Em         Am
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!
Title: Ucup Klaten - Lambene Tonggo Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved