Chord TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah

Capo : Fret 4

Intro C Am F G

C               Am
durung lilo yen dadi takdire..
 Dm                     G
aku lan kowe mung tekan semene..
  F               C
kadung tresno tak pasrahke..
F               C
kowe wis ngucap janjine..
  Dm                   G          C
nanging malah.. mantep ati ninggalke..

Int. F G

  C    
dudu maksudku..
          Am
mblenjani janji-janjiku..
  Dm
nanging kowe malah nggawe
   G
lunturing tresnoku..
         F           C
wektu ku butuh nandi lungamu..
      F         C
tanpo kabar ra eling aku..
    Dm              G       C
opo tresnomu kuwi.. amung semu..

   Dm         G
ra guno banyu motomu..
  C            F
neteske njaluk welasku..
      Dm                   G
wis cukup kuciwo marang sliramu..

Chorus
           F           G
 kabeh iki iso diperbaiki..
     Em                Am
 ojo nggawe aku susah ati..
             Dm
 rosoku ra bakal mati..
               G
 kowe ojo tego nglarani..
                    C
 aku pingin tetep dadi siji..

          F               G
 ojo kowe ngroso paling loro..
           Em                  Am
 neng kene aku sing paling kuciwo..
                Dm
 pungkasane tresno mergo..
                  G
 aku ra tau di anggep ono..
                      C
 manis mung ning awal crito..

Int. F G C F -Em
       Dm G C

   Dm         G
ra guno banyu motomu..
  C            F
neteske njaluk welasku..
      Dm                   G
wis cukup kuciwo marang sliramu..

Chorus
           F           G
 kabeh iki iso diperbaiki..
     Em                Am
 ojo nggawe aku susah ati..
             Dm
 rosoku ra bakal mati..
               G
 kowe ojo tego nglarani..
                    C
 aku pingin tetep dadi siji..

          F               G
 ojo kowe ngroso paling loro..
           Em                  Am
 neng kene aku sing paling kuciwo..
                Dm
 pungkasane tresno mergo..
                  G
 aku ra tau di anggep ono..
                      C
 manis mung ning awal crito..

           F           G
 kabeh iki iso diperbaiki..
     Em                Am
 ojo nggawe aku susah ati..
             Dm
 rosoku ra bakal mati..
               G
 kowe ojo tego nglarani..
                    C
 aku pingin tetep dadi siji..

          F               G
 ojo kowe ngroso paling loro..
           Em                  Am
 neng kene aku sing paling kuciwo..
                Dm
 pungkasane tresno mergo..
                  G
 aku ra tau di anggep ono..
                      C
 manis mung ning awal crito..

        Dm                    G
 aku nyerah.. kowe ra gelem salah..
          F   Fm G     C
 kadung bubrah.. ho ho oo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !