Chord TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah Kunci Gitar

Capo : Fret 4

Intro C Am F G

C               Am
durung lilo yen dadi takdire..
 Dm                     G
aku lan kowe mung tekan semene..
  F               C
kadung tresno tak pasrahke..
F               C
kowe wis ngucap janjine..
  Dm                   G          C
nanging malah.. mantep ati ninggalke..

Int. F G

  C    
dudu maksudku..
          Am
mblenjani janji-janjiku..
  Dm
nanging kowe malah nggawe
   G
lunturing tresnoku..
         F           C
wektu ku butuh nandi lungamu..
      F         C
tanpo kabar ra eling aku..
    Dm              G       C
opo tresnomu kuwi.. amung semu..

   Dm         G
ra guno banyu motomu..
  C            F
neteske njaluk welasku..
      Dm                   G
wis cukup kuciwo marang sliramu..

Chorus
           F           G
 kabeh iki iso diperbaiki..
     Em                Am
 ojo nggawe aku susah ati..
             Dm
 rosoku ra bakal mati..
               G
 kowe ojo tego nglarani..
                    C
 aku pingin tetep dadi siji..

          F               G
 ojo kowe ngroso paling loro..
           Em                  Am
 neng kene aku sing paling kuciwo..
                Dm
 pungkasane tresno mergo..
                  G
 aku ra tau di anggep ono..
                      C
 manis mung ning awal crito..

Int. F G C F -Em
       Dm G C

   Dm         G
ra guno banyu motomu..
  C            F
neteske njaluk welasku..
      Dm                   G
wis cukup kuciwo marang sliramu..

Chorus
           F           G
 kabeh iki iso diperbaiki..
     Em                Am
 ojo nggawe aku susah ati..
             Dm
 rosoku ra bakal mati..
               G
 kowe ojo tego nglarani..
                    C
 aku pingin tetep dadi siji..

          F               G
 ojo kowe ngroso paling loro..
           Em                  Am
 neng kene aku sing paling kuciwo..
                Dm
 pungkasane tresno mergo..
                  G
 aku ra tau di anggep ono..
                      C
 manis mung ning awal crito..

           F           G
 kabeh iki iso diperbaiki..
     Em                Am
 ojo nggawe aku susah ati..
             Dm
 rosoku ra bakal mati..
               G
 kowe ojo tego nglarani..
                    C
 aku pingin tetep dadi siji..

          F               G
 ojo kowe ngroso paling loro..
           Em                  Am
 neng kene aku sing paling kuciwo..
                Dm
 pungkasane tresno mergo..
                  G
 aku ra tau di anggep ono..
                      C
 manis mung ning awal crito..

        Dm                    G
 aku nyerah.. kowe ra gelem salah..
          F   Fm G     C
 kadung bubrah.. ho ho oo..
Title: TTM Akustik ft. Putri Andien - Ra Gelem Salah Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved