Chord Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo Kunci Gitar Dasar

Chorus
    C           F
 pancen.. awale ati..
   G        C
 raiso ngapusi..
   Am           Dm
 roso.. tresno iki..
           G              C
 kowe seng nyesel neng mburi..

      C         F
 aku isih.. ora lilo..
         G            C
 weruh kowe ro wong liyo..
          Am         Dm
 nglarani aku kowe tego..
        G        C  G-G G-G
 mogo kowe ora gelo..

    C         G
sak ngapurane aku..
    Am        Em
tau nangisi lungamu..
      F          C
mergo janjimu palsu..
     Dm       G
marakke aku tatu..

 C              G
aku seng ngrasakke..
  Am          Em
cidro neng atiku..
   F         C
sambatmu ro aku..
          Dm
bareng mulyo..
  G          C
kowe ninggal aku..

       F         G
sayang rungokno aku..
  Em          Am
hapusen tangismu..
       Dm     D
mugo kowe nemu..
          G
pengganti tresnoku..

Chorus
    C           F
 pancen.. awale ati..
   G        C
 raiso ngapusi..
   Am           Dm
 roso.. tresno iki..
           G              C
 kowe seng nyesel neng mburi..

      C         F
 aku isih.. ora lilo..
         G            C
 weruh kowe ro wong liyo..
          Am         Dm
 nglarani aku kowe tego..
        G        C
 mogo kowe ora gelo..

Int. C G Am Em
       F C Dm G C

       F         G
sayang rungokno aku..
  Em          Am
hapusen tangismu..
       Dm     D
mugo kowe nemu..
          G
pengganti tresnoku..

Chorus
    C           F
 pancen.. awale ati..
   G        C
 raiso ngapusi..
   Am           Dm
 roso.. tresno iki..
           G              C
 kowe seng nyesel neng mburi..

      C         F
 aku isih.. ora lilo..
         G            C
 weruh kowe ro wong liyo..
          Am         Dm
 nglarani aku kowe tego..
        G        C  G
 mogo kowe ora gelo..

         C             F
 aku ngerti.. yen kowe cidro..
          G           C
 aku seng njaluk ngapuro..
       Am            Dm
 kowe ojo.. salah tompo..
        G               C
 dudu karepku seng ngeliyo..

          C                F
 yen karepku.. nyanding sliramu..
         G          C
 wong tuoku ra setuju..
        Am       Dm
 mugo kowe bahagia..
        G              C
 tanpo aku neng sandingmu..
Title: Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved