Chord Tri Suaka feat. Jihan Audy - Salah Tompo

Chorus
    C           F
 pancen.. awale ati..
   G        C
 raiso ngapusi..
   Am           Dm
 roso.. tresno iki..
           G              C
 kowe seng nyesel neng mburi..

      C         F
 aku isih.. ora lilo..
         G            C
 weruh kowe ro wong liyo..
          Am         Dm
 nglarani aku kowe tego..
        G        C  G-G G-G
 mogo kowe ora gelo..

    C         G
sak ngapurane aku..
    Am        Em
tau nangisi lungamu..
      F          C
mergo janjimu palsu..
     Dm       G
marakke aku tatu..

 C              G
aku seng ngrasakke..
  Am          Em
cidro neng atiku..
   F         C
sambatmu ro aku..
          Dm
bareng mulyo..
  G          C
kowe ninggal aku..

       F         G
sayang rungokno aku..
  Em          Am
hapusen tangismu..
       Dm     D
mugo kowe nemu..
          G
pengganti tresnoku..

Chorus
    C           F
 pancen.. awale ati..
   G        C
 raiso ngapusi..
   Am           Dm
 roso.. tresno iki..
           G              C
 kowe seng nyesel neng mburi..

      C         F
 aku isih.. ora lilo..
         G            C
 weruh kowe ro wong liyo..
          Am         Dm
 nglarani aku kowe tego..
        G        C
 mogo kowe ora gelo..

Int. C G Am Em
       F C Dm G C

       F         G
sayang rungokno aku..
  Em          Am
hapusen tangismu..
       Dm     D
mugo kowe nemu..
          G
pengganti tresnoku..

Chorus
    C           F
 pancen.. awale ati..
   G        C
 raiso ngapusi..
   Am           Dm
 roso.. tresno iki..
           G              C
 kowe seng nyesel neng mburi..

      C         F
 aku isih.. ora lilo..
         G            C
 weruh kowe ro wong liyo..
          Am         Dm
 nglarani aku kowe tego..
        G        C  G
 mogo kowe ora gelo..

         C             F
 aku ngerti.. yen kowe cidro..
          G           C
 aku seng njaluk ngapuro..
       Am            Dm
 kowe ojo.. salah tompo..
        G               C
 dudu karepku seng ngeliyo..

          C                F
 yen karepku.. nyanding sliramu..
         G          C
 wong tuoku ra setuju..
        Am       Dm
 mugo kowe bahagia..
        G              C
 tanpo aku neng sandingmu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !