Chord Sleman Receh - Senenge Atiku

Capo : Fret 4

Intro F G Dm G  

C         F     G          C   -G/B
 kok koyo ngene.. seneng rasane..
Am         Dm   G           C
 disanding kowe.. ilang larane..
F            G      C   -G/B        F
yen.. kenyataane.. aku.. wong ra nduwe..
 Dm                G              C  G
opo.. kowe isoh nompo.. lahir batine..

C            F
mas.. ojo gersulo..
 G            C -G/B
aku.. wes nerimo..
  Am              Dm
luwih.. lan kurangmu..
        G                 C  G
ora nggawe.. luntur tresnaku..

Chorus
     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..

     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..

Int. F G C Am
       Dm G C G

C            F
mas.. ojo gersulo..
 G            C
aku.. wes nerimo..
  Am              Dm
luwih.. lan kurangmu..
        G                 C  G
ora nggawe.. luntur tresnaku..

Chorus
     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..

     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..
      G              Am
 biso nompo.. opo anane..
        G
 aku ro koe.. (aku ro koe..)
               C
 biso nemu dalane..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !