Chord Mikkolas - Tau Tak Sayang

Capo : Fret 2

Intro C F C F -Em Dm G

C                 F
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
G                    C
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  E                      Am
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Dm          G           C  G
jebule tresnomu mung ono lambe..

C              F
loro.. ati iki wes loro..
G                        C
nyawang kowe nyanding ro wong liyo..
E                    Am
perasaanmu ning aku ora ono..
    Dm                   G
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 F        G            Em      Am
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Dm                    G
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Chorus
 F       G            Em  Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm             G       C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F       G           Em       Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..

Int. Dm G C Am F  G

C                 F
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
G                    C
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  E                      Am
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Dm          G           C  G
jebule tresnomu mung ono lambe..

C              F
loro.. ati iki wes loro..
G                          C
nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo..
E                    Am
perasaanmu ning aku ora ono..
    Dm                   G
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 F        G            Em      Am
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Dm                    G
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

Chorus
 F       G            Em  Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm             G       C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F       G           Em     Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..

 F       G            Em  Am
 wes.. cukup tak lalekke..
     Dm             G       C
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 F       G           Em     Am
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..
       Dm       G       C
 tekan semene loro ati iki..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !