Chord Jihan Audy - Salah Dalan

Intro C G F
        C G F
        Dm G Am
        Dm G C

    C     G         Am
jaremu.. aku siji sijine..
F            G          C        
wong sing.. ono ning atimu 
 F        G
ora ono liyane.. 
         Em           Am
tresnomu mung kanggo aku..
        Dm          G         C  G
nanging nyatane koe mileh liyane..

         C        G          Am
yen pancene.. iki wes dadi dalane..
     F            G       C    
kudu nerimo kabeh keputusane..
        F          G
senajan abot sanggane..
       Em        Am
aku merjuangne koe..
        Dm          G         C
nanging lungamu ojo ngene carane..

F     G       Am
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

Chorus
           Am
 yo mung koe..
        F              C
 sing paling rak tresnani..
           Am
 nanging koe..
        F         G
 sing tego ngelarani..

         Am
 janji tulus..
        F          C
 nganti tekaning pati..
     Dm        G
 opo koe wes lali..
        Em        Am
 suwene aku ngancani..
          Dm
 yen mung akhire
          G         C    G
 tresnomu menggok dalane..

Int. F  Em Am Dm  G
       F  Fm  C G-G Am A
       Dm  G

F     G       Am
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

Chorus
           Am
 yo mung koe..
        F              C
 sing paling rak tresnani..
           Am
 nanging koe..
        F         G
 sing tego ngelarani..

         Am
 janji tulus..
        F          C
 nganti tekaning pati..
     Dm        G
 opo koe wes lali..
        Em        Am
 suwene aku ngancani..
          Dm
 yen mung akhire
          G         C    G
 tresnomu menggok dalane..

           Am
 yo mung koe..
        F              C
 sing paling rak tresnani..
           Am
 nanging koe..
        F         G
 sing tego ngelarani..

         Am
 janji tulus..
        F          C
 nganti tekaning pati..
     Dm        G
 opo koe wes lali..
        Em        Am
 suwene aku ngancani..
          Dm
 yen mung akhire
          G         C    G
 tresnomu menggok dalane..
          Dm
 yen mung akhire
          G         Am   G
 tresnomu menggok dalane..
          F
 yen mung akhire
          G           C  G C
 tresnomu menggok dalane..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !