Chord Jihan Audy - Minggat Minggato Kunci Gitar

Intro Am

            Am              Em
minggat minggato yen pingin minggat..
           Dm              Am
wong neng atimu wes ra ono aku..
            Am              Em
minggat minggato yen pingin minggat..
           Dm                  G
wong neng atimu wes ono wong liyo..
Em     Am
 minggato..
 
Int. Am Em Dm Am
       Am Em Dm G  -Em

  Am
sering mbok larani.
 Em
iseh tak ngapurani..
  F
nanging ati iki..
      C
ora biso tak apusi..

  Am
sering ngomong sayang..
        Em
nyatane kowe ra sayang..
  F
sering ngomong cinta..
        C
nyatane kowe ra cinta..

         Dm
yen koyo ngene carane..
          Em
wes cukup bubaran wae..
       Dm
maturnuwun..
        G         C  Em
wes tau ngisi uripku..
 
Chorus
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm              Am
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm                Am
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Am              Em
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Dm             Am
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Am              Em
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Dm                G
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..
       Am
 minggato..

Int. Am Em Dm Am
       Am Em Dm G Am

  Am
sering mbok larani.
 Em
iseh tak ngapurani..
  F
nanging ati iki..
      C
ora biso tak apusi..

  Am
sering ngomong sayang..
        Em
nyatane kowe ra sayang..
  F
sering ngomong cinta..
        C
nyatane kowe ra cinta..

         Dm
yen koyo ngene carane..
          Em
wes cukup bubaran wae..
       Dm
maturnuwun..
        G         C  Em
wes tau ngisi uripku..
 
Chorus
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm              Am
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm                Am
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Am              Em
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Dm             Am
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Am              Em
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Dm               Am
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..

            Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm              Am
 wong neng atimu wes ra ono aku..
             Am              Em
 minggat minggato yen pingin minggat..
            Dm                Am
 wong neng atimu wes ono wong liyo..

         Am              Em
 lungo lungoo yen pingin lungo..
            Dm             Am
 wong tresnomu kuwi tresno palsu..
         Am              Em
 lungo Lungoo yen pingin lungo..
            Dm               G
 wong tresnomu wes ra kanggo aku..
       Am
 minggato..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!