Chord Cak Percil - Cidro 3

Capo : Fret 4

Intro Am

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C      G-G-C-G
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int. C Em F G
       C Em F G C  G

C                 Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F                       G
 mbok patri ning njero ati..mu..
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  Am                Em
ningopo.. saikine cidro..
       F          G         C    G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Chorus
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Int. Am  Em     F   G     C
               ho o.. oo o.. ooo..
       Am  Em  F G C

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Chorus
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Dm         G      C
 getune nyapo mbiyen ketemu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !