Chord Barata - Aku Nerimo

Capo : Fret 4

Intro Am  Em  F G E Am
        Dm  G

C               Dm   -C
 cerito iki tak tulis..
G               C     -Bm
 naliko ati iki keiris..
Am     A           Dm
 iseh ora nyongko aku iki..
G                      C
 kowe medhot katresnan iki..

C              -C#m  Dm
 keronto-ronto atiku iki..
G                       C      -Bm
 dewe mbiyen bareng naleni janji..
Am     A              Dm
 bebarengan nyawiji tekane mati..
          G                    C
nanging saiki dudu aku sing nduweni..

         Am   Em
aku sing loro ati..
           F             C
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am             Em
nganti awak pangan nggeni..
         F      G      C
ning rekosoku.. ra tok regani..

Chorus
  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G                (Am)
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..

Int. Am G F
       Am G F  G

         Am  Em
aku sing loro ati..
           F             C   -Bm
kok wong liyo sing mbok obati..
        Am             Em
nganti awak pangan nggeni..
         F      G      C
ning rekosoku.. ra tok regani..

Chorus
  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G
 aku nerimo.. ngapuro yen aku..

  Am                  Em
 aku ngalah.. dudu mergo aku kalah..
  F                  C          G
 aku mundur.. mergo awakmu ra jujur..
  Am                   Em
 aku lungo.. polahmu soyo ngoyo loro..
  F              G             C
 aku nerimo.. ngapuro yen aku akeh doso..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !