Kunci Gitar Sapangira ft. Yolan Ichis - Mbiyen Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Sapangira ft. Yolan Ichis - Mbiyen

Intro C D Bm E
        Am D G

G                 Bm
nyendero neng awakku..
     C           D      G
ngomongo lan cerito ro aku..
  C            D
cerito.. susah keselmu..
    Bm           Em
lan seneng senengmu..
C              D
saben dino dinamu..

G                Bm
kowe nyawang awakku..
        C            D          G
maringi janji tresno neng ngarepku..
  C          D 
terukir legi ing lathi..
  Bm           Em
pait kroso ing ati..
    C     D        G
pas aku mulai mirsani..

  C            D
kenangan.. kenangan legi..
     Bm        Em
seng wes dilewati..
Am              D       G
ilang ngelayang ing sewengi..

  C          D
cerito.. cerito wingi..
 Bm       Em
ora iso lali..
      F                D
opo meneh.. kudu dibaleni..

Chorus
        C          D
 duh Gusti kulo nyuwunne..
   Bm           Em
 tulong jogo de'e..
 Am             D     G
 sang dewi seng ora bali..

  C       D
 aku ora iso nrimo..
   Bm             Em
 kowe nyandeng ro wong liyo..
      Am     D      G
 seng marai atiku loro..

Int. G  Bm  C  D
       C D Bm Em Am  D

  C            D
kenangan.. kenangan legi..
     Bm        Em
seng wes dilewati..
Am              D       G
ilang ngelayang ing sewengi..

  C          D
cerito.. cerito wingi..
 Bm       Em
ora iso lali..
      F                D
opo meneh.. kudu dibaleni..

Chorus
        C          D
 duh Gusti kulo nyuwunne..
   Bm           Em
 tulong jogo de'e..
 Am             D     G
 sang dewi seng ora bali..

  C       Cm
 aku ora iso nrimo..
   Bm           Em
 balung rusuk'e wong liyo..
      Am        D       G
 seng tau tak larani mbiyen..
      F      D      C  Cm  G
 seng marai atiku loro..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Sapangira ft. Yolan Ichis - Mbiyen
Artist : Sapangira Yolan Ichis
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !