Kunci Gitar Ndarboy Genk - Wong Sepele Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Ndarboy Genk - Wong Sepele

Intro C Fm C Fm
        Am G F G

C        G
duh.. abote
    Am       Em
kahanane uripku
  F            C
kudu nandang loro
          Dm        G
dipandang sesiseh moto..

Int. Dm G

C          G
yen.. takdire
       Am       Em
kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
        C         G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
          G           C
kanggo njalani uripku iki..
 
Chorus
   G
 jujur.. sedih
        C
 uripku koyo mengkene
         Dm           G
 sugih waras durung tau
     C     C7
 tak rasakke..

  G
 urip.. dewe
           C          Am
 tresno ra ono sing gape
        D
 kudu sabar mung dianggep
          G
 wong sepele..

          F           G
 mlaku we kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm
 tangise ning ati
    G       C
 ra iso tak bendung..

Int. Am Em F C
       Am Em F Dm G

C          G
yen.. takdire
       Am       Em
kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
        C         G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
          G           C
kanggo njalani uripku iki..
 
Chorus
   G
 jujur.. sedih
        C
 uripku koyo mengkene
         Dm           G
 sugih waras durung tau
     C     C7
 tak rasakke..

  G
 urip.. dewe
           C          Am
 tresno ra ono sing gape
        D
 kudu sabar mung dianggep
          G
 wong sepele..

          F           G
 mlaku we kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm
 tangise ning ati
    G       C       C7
 ra iso tak bendung..

          F           G
 mlaku we kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm
 tangise ning ati
    G          C    C7
 ra iso tak bendung..

        F            G
 aku pancen wong sepele
           Em            Am
 nanging bakal tak buktekke
       Dm          G
 dadi uwong ojo seneng
         C
 nyepelekke..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Ndarboy Genk - Wong Sepele
Artist : Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !