Chord Ndarboy Genk - Wong Sepele Kunci Gitar Dasar

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Ndarboy Genk - Wong Sepele

Intro C Fm C Fm
        Am G F G

C        G
duh.. abote
    Am       Em
kahanane uripku
  F            C
kudu nandang loro
          Dm        G
dipandang sesiseh moto..

Int. Dm G

C          G
yen.. takdire
       Am       Em
kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
        C         G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
          G           C
kanggo njalani uripku iki..
 
Chorus
   G
 jujur.. sedih
        C
 uripku koyo mengkene
         Dm           G
 sugih waras durung tau
     C     C7
 tak rasakke..

  G
 urip.. dewe
           C          Am
 tresno ra ono sing gape
        D
 kudu sabar mung dianggep
          G
 wong sepele..

          F           G
 mlaku we kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm
 tangise ning ati
    G       C
 ra iso tak bendung..

Int. Am Em F C
       Am Em F Dm G

C          G
yen.. takdire
       Am       Em
kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
        C         G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
          G           C
kanggo njalani uripku iki..
 
Chorus
   G
 jujur.. sedih
        C
 uripku koyo mengkene
         Dm           G
 sugih waras durung tau
     C     C7
 tak rasakke..

  G
 urip.. dewe
           C          Am
 tresno ra ono sing gape
        D
 kudu sabar mung dianggep
          G
 wong sepele..

          F           G
 mlaku we kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm
 tangise ning ati
    G       C       C7
 ra iso tak bendung..

          F           G
 mlaku we kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm
 tangise ning ati
    G          C    C7
 ra iso tak bendung..

        F            G
 aku pancen wong sepele
           Em            Am
 nanging bakal tak buktekke
       Dm          G
 dadi uwong ojo seneng
         C
 nyepelekke..
Title: Ndarboy Genk - Wong Sepele Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved