Kunci Gitar Happy Asmara - Kanggo Liyane Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Happy Asmara - Kanggo Liyane

Capo : Fret 2

Intro F G Em E Am G F G
        F G Em E Am G F G

C        Bm     -Em Am
 eling marang sliramu..
G         F    Em
sing nate dadi ati
Dm           G
marang katresnanku..

C         Bm      -Em Am
 sek kesimpen neng kene..
G             F
tresno sing biyen
     Em            Dm G -Em
sing wes mbok lalekne..

F                   Em
 opo biso mok bayangne
      Am            Dm
kabeh sing tak rasakne
                  G
mok tinggal aku marang slirane..

Chorus
        C   Bm
 tak lalekno..
 Em      Am            A
 mimpi sesandhing sliramu
       Dm
 tak lilakno
            G
 nadyan ati sek loro..
   F         G        Em
 gelo.. njur kepiye maneh
  Am          Dm
 iki wes dadi garise..
     G               C
 tresnamu kanggo liyane..

Int. F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

C        Em        Am
 eling marang sliramu
G         F    Em
sing nate dadi ati
Dm           G
marang katresnanku..

C         Em         Am
 sek kesimpen neng kene
G             F
tresno seng biyen
     Em            Dm G -Em
seng wes mbok lalekne..

F                   Em
 opo biso mok bayangne
      Am            Dm
kabeh seng tak rasakne
                  G
mok tinggal aku marang slirane..

Chorus
        C   Bm
 tak lalekno..
 Em      Am            A
 mimpi sesandhing sliramu
       Dm
 tak lilakno
            G
 nadyan ati sek loro..
   F         G        Em
 gelo.. njur kepiye maneh
  Am          Dm
 iki wes dadi garise..
     G               C  Em Am C
 tresnamu kanggo liyane.. huuuu..

   F         G        Em
 gelo.. njur kepiye maneh
  Am          Dm
 iki wes dadi garise
     G               C
 tresnamu kanggo liyane
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Happy Asmara - Kanggo Liyane
Artist : Happy Asmara
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !