Kunci Gitar Esa Risty - Sworo Angin Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Esa Risty - Sworo Angin

Intro C  F C
        Dm G C
        Am Em F C
        Dm F G

C
opo ra eling..
  F        C
naliko bebarengan..
     Dm        G
sliramu tau janji
                  C  -Bm
ra bakal gawe dolanan..
Am         Em
nanging saikine.. 
        F         C
sliramu mblenjani janji..
  Dm          F         G
lungo tanpo pamit tekan saiki..

C
opo ra kroso..
           F        C
tansah tak batin sliramu..
     Dm         G
ning kene ngenteni
              C    -Bm
lan tansah ndedungo..
Am     Em
mugo.. awakmu..
     F          C
iseh eling janjine..
  Dm        F            G
bakal setyo ra ninggalke aku..

Chorus
 Am          Em
 sworo angin ing wengi
   F              C
 dadi seksi tangisku iki
    F                     C
 ngerasakne wong sing tak tresnani 
          Dm     E
 nganti saiki ning endi..

 Am           Em
 nganti kapan ngenteni
     F                 C
 nganti kapan nyikso kangen iki
  F                C
 opo kudu tak lilo lungamu
          Dm           E     Am
 nadyan kelangan lan loro ati..

Int. C Em Am Em
       F G C
       Am Em F C
       Dm F G

C
opo ra eling..
  F        C
naliko bebarengan..
     Dm        G
sliramu tau janji
                  C  -Bm
ra bakal gawe dolanan..
Am         Em
nanging saikine.. 
        F         C
sliramu mblenjani janji..
  Dm          F         G
lungo tanpo pamit tekan saiki..

C
opo ra kroso..
           F        C
tansah tak batin sliramu..
     Dm         G
ning kene ngenteni
              C    -Bm
lan tansah ndedungo..
Am     Em
mugo.. awakmu..
     F          C
iseh eling janjine..
  Dm        F            G
bakal setyo ra ninggalke aku..

Chorus
 Am          Em
 sworo angin ing wengi
   F          C
 dadi seksi tangisku iki
    F                     C
 ngerasakne wong sing tak tresnani 
          Dm     E
 nganti saiki ning endi..

 Am           Em
 nganti kapan ngenteni
     F                 C
 nganti kapan nyikso kangen iki
  F                C
 opo kudu tak lilo lungamu
          Dm           E     Am
 nadyan kelangan lan loro ati..

 Am          Em
 sworo angin ing wengi
   F          C
 dadi seksi tangisku iki
    F                     C
 ngerasakne wong sing tak tresnani 
          Dm     E
 nganti saiki ning endi..

 Am           Em
 nganti kapan ngenteni
     F                 C
 nganti kapan nyikso kangen iki
  F                C
 opo kudu tak lilo lungamu
          Dm           E
 nadyan kelangan lan loro ati..
     Am
 ho oo..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Esa Risty - Sworo Angin
Artist : Esa Risty
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !