Kunci Gitar Albert Hugo - Janji Sopir Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Albert Hugo - Janji Sopir

Intro F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C

  C                      Em
sayang.. sing tak sayang-sayang..
F    G        C 
 aku emoh.. kelangan..
Dm              G
masio kabeh tonggo..
        C     G   Am
ngomong sing ora-ora..
   F                G
percoyono aku tetep setia..

   C                  Em
janji.. sing wis tak ucapke..
F     G            C
 ra bakal tak lalekke..
   Dm           G
mergo yo mung kowe..
      C    G   Am
ning ati selawase..
F      G          C
 ojo kowe ninggalake..

Dm
 kanggo kowe..
       Am
panas udan tak lewati..
Dm                     E
 abot enteng kabeh tak lakoni..

Chorus
           Am
 senajan aku ki mung sopir..
       Em
 jare ngaso mesti mampir..
            F             G       C
 nanging percoyo tresnaku rasah kuatir..

              Am
 urip ning ndalan awan wengi..
      Em
 lungaku golek rejeki..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..

Int. F G Em Am Dm  G
       F  G  F  G

   C                  Em
janji.. sing wis tak ucapke..
F     G            C
 ra bakal tak lalekke..
   Dm           G
mergo yo mung kowe..
      C    G   Am
ning ati selawase..
F      G          C
 ojo kowe ninggalake..

Dm
 kanggo kowe..
       Am
panas udan tak lewati..
Dm                     E
 abot enteng kabeh tak lakoni..

Chorus
           Am
 senajan aku ki mung sopir..
       Em
 jare ngaso mesti mampir..
            F             G       C
 nanging percoyo tresnaku rasah kuatir..

              Am
 urip ning ndalan awan wengi..
      Em
 lungaku golek rejeki..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..

           Am
 senajan aku ki mung sopir..
       Em
 jare ngaso mesti mampir..
            F             G       C
 nanging percoyo tresnaku rasah kuatir..

              Am
 urip ning ndalan awan wengi..
      Em
 lungaku golek rejeki..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..
      F             G         C
 mugo berkah kanggo kowe sing tak impi..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Albert Hugo - Janji Sopir
Artist : Albert Hugo
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !