Kunci Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

Intro Em -D C B -B Em 
        C -Bm Am B  -D Em
        B  C  Am-F#m-D#m-C-B -D Em

      Em
teu wasa kedah ngantosan
              Am
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   B
hoyong patarema dina soca 
       Em
sanaos sakiceup..

Int. C  Em

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Chorus
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..

Int. G Am C Em
       Em C Am B
       C  Em  C B -D Em

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Chorus
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah
Artist : Abiel Jatnika
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !