Chord Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah Kunci Gitar

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

Intro Em -D C B -B Em 
        C -Bm Am B  -D Em
        B  C  Am-F#m-D#m-C-B -D Em

      Em
teu wasa kedah ngantosan
              Am
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   B
hoyong patarema dina soca 
       Em
sanaos sakiceup..

Int. C  Em

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Chorus
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..

Int. G Am C Em
       Em C Am B
       C  Em  C B -D Em

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Chorus
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!