Chord Yeni Inka - Salah

Intro C Csus4 C Csus4 C

           F           G         Am
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
          Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
    Em      F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C Csus4 C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..

 C            G        Am
aku ngerti.. aku iki sopo..
     Dm        G         C  -G
arep tresno.. aku wedi duso..
 C              G            Am
arep sambat.. nanging karo sopo..
    Dm             G           C   Csus4
aku ngerti.. kowe ndek'e wong liyo..

  C           G        Am
sepurane yen aku iki salah..
          Dm
nanging piye maneh
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em                 Am
arep tak selehne.. aku ora iso..
        Dm        G         C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

Chorus
           F           G         C -G/B
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
Am        Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
            F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..

Int. F G C -G/B Am
       Dm G C
       F G C -G/B Am
       Dm G C G

  C           G        Am
sepurane yen aku iki salah..
          Dm
nanging piye maneh
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em                 Am
arep tak selehne.. aku ora iso..
        Dm        G        C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

Chorus
           F           G         C -G/B
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
Am        Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
            F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..

           F           G         C -G/B
ora bakal ono.. seng ngganteni kowe..
Am        Dm     G           C
yo mung siji.. kasih sayang iki..
            F       G         Am
ora bakal keganti.. tresnoku iki..
        Dm       G            C
masio kowe.. wes duwene.. dek'e..
Am      Dm       G             C
masio kowe.. wes duwene... dek'e..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !