Chord Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 2

Intro F G Em A
        Dm Fm G

                C
netes eluh neng pipiku..
A                Dm
 naliko aku eleng sliramu..
G                      C    E   A
 sing lungo nggowo separuh ati iki..
              Dm                   G
tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

                   C
nanging pancen wes garise..
A                     Dm
 tresnane dewe cen ra mestine..
G                  C     E      A
 koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
             Dm                   G
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Chorus
              F          G
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              Em         A
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Dm 
 koyo dene ngenteni..
       G           C  Gm
 srengenge wanci dalu..

      -C        F          G
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            Em           A
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G            (Am)
 jenengmu tetep neng atiku..

Int. Am G D/F#
       Am G D/F#
       Dm G E A
       Dm  G  C

                   C
nanging pancen wes garise..
A                  Dm
 tresnane dewe cen ra mestine..
G                  C     E      A
 koe lan aku nduwe dalan sing bedo..
             Dm                   G
ra mungkin siji sak gede-gedene roso..

Chorus
              F          G
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              Em         A
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Dm 
 koyo dene ngenteni..
       G           C  Gm
 srengenge wanci dalu..

      -C        F          G
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            Em           A
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G             C  Gm
 jenengmu tetep neng atiku..

    -C        F          G
 opo kudu ngenteni.. tekomu..
              Em         A
 opo kudu ngenteni.. balimu..
               Dm 
 koyo dene ngenteni..
       G           C    Gm
 srengenge wanci dalu.. ooo..

      -C        F          G
 Gusti tulung kuwatno.. atiku..
            Em           A
 nerimo pacobane.. tresnoku..
                 Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G             C  G
 jenengmu tetep neng atiku..
 A                Dm
  nadyan tanpo sliramu..
           G           C 
 tetep tak tutukne urepku..
Title: Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved