Kunci Gitar Rina Apriliana - Kapalang Nyaah Chord

Capo : Fret 2

Intro Am F Dm E -G Am

         Am
Teu wasa kedah ngantosan
              Dm
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
  E
Hoyong patarema dina soca
       Am
sanaos sakiceup

Int. F Am

    Am
Ieu hate teu puguh rasa
              Dm
Da bongan kapalang nyaah..
   E
Mondok ge teu tibra kanteunan
Am
ngimpen.. simpe..

Chorus
Am      A                       Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       F                       Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am      A                     Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       E                           Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Am
duh.. gening ku tega..

Int. Am F Dm E -G Am

    Am
Ieu hate teu puguh rasa
                   Dm
Da bongan kapalang nyaah..
   E
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
 Am
simpe..

Chorus
Am      A                       Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       F                       Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am      A                     Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       E                           Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Am
duh.. gening ku tega..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Rina Apriliana - Kapalang Nyaah
Artist : Rina Apriliana
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !