Chord Nopek Novian - Ketintang

      F     G          Am  -G
yen kuwi pancen pilihanmu..
  F        G         C
mugo iso dadi bahagiamu..

Intro F G C -Bm Am
        F  G

  C                     Em
rasane kok ngene wong kelangan..
  Am                Em
roso adem ninggon panasan..
      F            C
saiki aku urep dewekan..
          D                 G
biyen headset siji dinggo barengan..

Int. F G C Fm

  C                     Em
lawang ati iki uwes tak kunci..
 Am                   Em
ojo ngarep ngarep aku bali..
      F                C
atiku wes.. ora kuat tenan..
          D     G       C
nganti kleang.. kabur kanginan..

Chorus
 Am                      Em
  ning ketintang.. atiku mbok cancang..
  F           G         C
 opo salahku opo salahe rosoku..
  Dm                    Am
 ora mati lampu.. kok petenge uripku
    F
 nyawang kowe sing kepekso
     G
 tresno karo aku..

       F     G       Am   -G
 yen kuwi pancen pilihanmu..
   F        G         C
 mugo iso dadi bahagiamu..

Int. Dm  Am  F  G
       F  C  F  G

C                     Em
ra kurang kurang kerlipe lintang..
Am                   Em
tak gayung gawe kowe sing tak sayang..
          F                C
nganti kleang.. kabur kanginan..
       D                   G
angen angenmu ra kenal cukupat..
  F                    G
motoku perih.. yen kelingan polahmu..
  F                G               C
umbelku mili.. nganti.. kentekan tisu..

Chorus
 Am                      Em
  ning ketintang.. atiku mbok cancang..
  F           G         C
 opo salahku opo salahe rosoku..
  Dm                    Am
 ora mati lampu.. kok petenge uripku
    F
 nyawang kowe sing kepekso
     G
 tresno karo aku..

       F     G       Am
 yen kuwi pancen pilihanmu..
   F        G         C
 mugo iso dadi bahagiamu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !