Chord Nopek Novian - Caruban Lan Kowe

Capo : Fret 2

Intro Am F G C E

  Am                    Dm
langit sore iki.. werno e abang jambu..
G                       C
 yen disawang ngilingke lungomu..
  Dm                   Am
kowe ora salah.. yen kowe ora betah..
  F                           E
Lillahi Ta'ala.. sing penting kowe bahagia..

Am                   Dm
naliko lungomu.. nganti tekan paran..
G                   C
 rasane ati sansoyo kelingan..
 Dm                 Am
atiku kelaran.. aku wis arep edan..
F                    E
ning caruban.. aku rumongso kelangan..

Chorus
     Am
 caruban lan kowe..
 Dm          Am
 ora iso dilalekke..
 Dm                     E
 saiki.. mung dadi anganku..

     Am
 caruban dadi saksi..
     Dm             Am
 tresnoku marang slirahmu..
 Dm                       E
 saiki.. isone mung ngenteni..

Int. C G F C
       C G F E

  Dm
kowe.. ora salah..
        Am
nanging ku iseh cinta..
F                    E
ning caruban.. aku rumongso kelangan..

Chorus
     Am
 caruban lan kowe..
 Dm          Am
 ora iso dilalekke..
 Dm                     E
 saiki.. mung dadi anganku..

     Am
 caruban dadi saksi..
     Dm             Am
 tresnoku marang slirahmu..
 Dm                       E
 saiki.. isone mung ngenteni..

     Am
 caruban lan kowe..
 Dm          Am
 ora iso dilalekke..
 Dm                     E
 saiki.. mung dadi anganku..

     Am
 caruban dadi saksi..
     Dm             Am
 tresnoku marang slirahmu..
 Dm                       E
 saiki.. isone mung ngenteni..
     F    G   F    G
 balimu.. u.. ho.. o..
          F           G        Am
 ning caruban.. tak enteni tekamu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !