Kunci Gitar Ndarboy Genk - Balungan Kere Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Ndarboy Genk - Balungan Kere

Intro G  Am  D  G 
        Cm  G Em Am D G 
 
G                Am 
  mbiyen aku tau kelangan 
D                   G        -D/F# 
  nganti saiki iseh kelingan 
Em          E          Am 
  kowe seng tak anti-anti 
                    D 
bebrayan tekaneng pati 
                  G    Cm D 
jebule mblenjani janji.. 
  
G                 Am 
  kabeh iki mergo kahanan 
D                   G    -B 
  ben iso nuntuti kebutuhan 
Em       E       Am 
  aku kerjo isuk sore 
                     D 
nanging kowe sambat wae 
                  G 
jare mok balungan kere.. 
 
Chorus
 Dm                  C 
   opo pancen wes nasibku.. 
 D        C          Bm     Bm-B 
   kudu pisahan karo sliramu 
 E                     Am 
   jare mok arep nompo opo anane 
            D                      
 nanging nyatane tresnaku 
           G 
 mbok sepelekke.. 
 
 Dm                 C 
   kudune kowe ngerteni.. 
 D            C        Bm   Bm-B 
   kabeh mung titipane Gusti 
 E                   Am 
   senajan atiku wes bubrah 
                    D 
 kandel nggone ngibadah 
                    G 
 Gusti sing paringi berkah.. 
 
 G-D/F#-Em        Bm 
senajan balungan kere 
       C          G 
ora kendo nyambut gawe 
        Em        Bm 
senajan dalan ra alus 
        C      D    G 
seng penting wani terus 
 
Int. Em  C  D  G 
       Am  D  G  Em E 
       (huu..huu..huu..) 
       Am  D  G
       (huu..) 
 
G                Am 
 kabeh iki mergo kahanan 
D                  G    -B 
 ben iso nuntuti kebutuhan 
Em       E       Am 
  aku kerjo isuk sore 
                     D 
nanging kowe sambat wae 
                  G 
jare mok balungan kere.. 
 
Chorus
 Dm                  C 
   opo pancen wes nasibku.. 
 D        C          Bm     Bm-B 
   kudu pisahan karo sliramu 
 E                     Am 
   jare mok arep nompo opo anane 
            D                      
 nanging nyatane tresnaku 
           G 
 mbok sepelekke.. 
 
 Dm                 C 
   kudune kowe ngerteni.. 
 D            C        Bm   Bm-B 
   kabeh mung titipane Gusti 
 E                  Am 
   senajan atiku wes bubrah 
                    D 
 kandel nggone ngibadah 
                    G 
 Gusti sing paringi berkah.. 
 Em         E           Am 
   senajan atiku wes bubrah 
                     D 
 kandele nggone ngibadah 
                    G     Cm G 
 Gusti sing paringi berkah..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Ndarboy Genk - Balungan Kere
Artist : Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !