Chord GLORYWEIRD FOR YOU - MINGGAT (feat. Rafi Om Seven) Kunci Gitar

Capo : Fret 3

Intro F G Em Am
        Dm  G

C     G         Am
 pertama naliko dewe ketemu..
Dm    G          C
 kowe tresno ro aku..
F      G           Em          Am
 janji rabakal blenjani tresno iki..
Dm      G            C
 tresno sing tulus suci..

Intro F G C

C         G          Am
 duh kang mas naliko dewe ketemu..
Dm    G         C
 kowe janji ro aku..
F      G          Em     Am
 janji rabakal ngelarani atiku..
Dm   G           C
 aku tresno sliramu..

       F          G
tresno ra kudu nduweni
         Em          Am
pengenku mung dadi siji..
  Dm             G       C
kowe milih lungo karo liane..

Chorus
  F         G
umpomo kowe ngerti..
  Em         Am
roso tresno iki..
       Dm
kanggo kowe seng
  G              C   -Em
paling tak tresnani..
    F           G
aku ra bakal ngecewakke..
        Em        Am
lan nggawe kowe loro..
     Dm       G           C
mugo kowe bahagia ro wong liyo..

Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm  G

       F          G
tresno ra kudu nduweni
         Em          Am
pengenku mung dadi siji..
  Dm             G       C
kowe milih lungo karo liane..

Chorus
  F         G
umpomo kowe ngerti..
  Em         Am
roso tresno iki..
       Dm
kanggo kowe seng
  G              C
paling tak tresnani..
    F           G
aku ra bakal ngecewakke..
        Em        Am
lan nggawe kowe loro..
     Dm       G           C    D
mugo kowe bahagia ro wong liyo..

Chorus Overtone
    G       A
umpomo kowe ngerti..
  F#m        Bm
roso tresno iki..
       Em
kanggo kowe seng
  A              D
paling tak tresnani..
    G           A
aku ra bakal ngecewakke..
        F#m       Bm
lan nggawe kowe loro..
     Em       A             D
mugo kowe bahagia ro wong liyo..

      G         A
wes semene gede tresnoku..
F#m         Bm
dinggo sliramu..
     Em          A       D
gede tresnoku yo podo sliramu..
    G        A
aku raiso nompo..
         F#m         Bm
yen kowe karo wong liyo..
       Em          A        D  Bm
kowe kudu lilo yen dudu jodone..
       Em          A      G    A D
kowe kudu lilo yen dudu jodone..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!