Chord Doel Sumbang - Ditalipak

Chord mudah Doel Sumbang - Ditalipak dengan liriknya

Em
Bobogohan lima belas bulan
           B
Jeung si Denok urang Banjaran
   B
Randa ngora hade rupa
Am       B   Em
Anak bungsu bandar gula
Em
Salah naon atuh salah salah naon
       B
Dosa naon dosa naon
   B
Kurang naon ari akang kurang naon
Am        B  Em
Diputuskeun ditengah jalan

Chorus
Am
Hawar-hawar meunang beja
   Em
Dijodohkeun ku kolotna
   B
Jeung polisi lalu lintas
           Em
Kang Wahyu urang Cicadas
Am
Randa ngora hade rupa
   Em
Serab ku pangkat jeung banda
    B
Ka kuring ngadadak tega
           Em
Nyieun surat putus cinta
Em
Hanas kuring guda-gade
         B
Bro-broan barang bere
B
Pangaboga ampir beak
Am       B   Em
Teu sangka rek ditalipak

Int. Am Em B Em (2x)
           
Em
Bobogohan lima belas bulan
           B
Jeung si Denok urang Banjaran
B       B
Randa ngora hade rupa
   Am   B  Em
Anak bungsu bandar gula
Em
Salah naon atuh salah salah salah naon
       B
Dosa naon dosa naon
B
Kurang naon ari kuring kurang naon
   Am   B   Em
Diputuskeun ditengah jalan

Chorus
Am
Hawar-hawar meunang beja
   Em
Dijodohkeun ku kolotna
   B
Jeung polisi lalu lintas
    B       Em
Kang Wahyu urang Cicadas
Am
Randa ngora hade rupa
   Em
Serab ku pangkat jeung banda
       B
Ka kuring ngadadak tega
   B       Em
Nyieun surat putus cinta
Em
Hanas kuring guda-gade
       B
Bro-broan barang bere
B
Pangaboga ampir beak
   Am   B   Em
Teu sangka rek ditalipak
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !