Chord Gitar Damara De - Loro Ati Nada Dasar

Capo : Fret 2

Intro F G C G

     C                 F
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
         G
mong tak pendem..
                C
nunggu lek enek buktine..

        Dm         G
nanging saiki uwes wayahe
         Em             Am
seng tak songko wes ono buktine
        Dm           G         C     G
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

Chorus
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          G/B              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     G
tapi pahit neng mburiku..

         C                   F
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
    G                  C
ora mikir.. perasaanku nelongso..
    Dm                G
kuciwo numpok neng njero dodo
      Em              Am
wes jeru tenan, wes kadung tresno
    Dm        G         C     G
seliramu.. ngelarani.. atiku..

Chorus
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          G/B              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     C7
tapi pahit neng mburiku..

     F             G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       C           G/B            Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Dm
suwi cepet pasti teko..
       G
kowe bakal ngerasakne seng..
      C         G
saiki tak roso..

Int. Dm  G  Em  Am
       Dm  F G C  G

Chorus
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          G/B              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     C7
tapi pahit neng mburiku..

     F             G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       C           G/B            Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Dm
suwi cepet pasti teko..
       G
kowe bakal ngerasakne seng..
      C
saiki tak roso..
       Dm             -C
suwi cepet pasti teko..
       Fm            G             
kowe bakal.. ngerasakne..
           C
seng tak roso..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!