Chord Aryinda Putri - Ora Kudu Nduweni

Capo : Fret 5

Chorus
 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Intro C G Am Em
        F C Dm G C

    C                   Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F                G
sing ono ning njero atiku..
    C               Em
tak roso uwis ora biso
      F                  G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am                 Em
saiki wis duweke wong liyo
    F                G
aku mung kari biso nerimo..
     Am           Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F               G
senadjan abot tak roso..

Chorus
 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Int. C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C

    C                   Em
tak cobo nglalekke sliramu
      F                G
sing ono ning njero atiku
    C               Em
tak roso uwis ora biso
      F                  G
jenengmu wis mancep ning dodo..

   Am                 Em
saiki wis duweke wong liyo
    F                G
aku mung kari biso nerimo..
     Am           Em 
dongoku mugo urip mulyo
    F               G
senadjan abot tak roso..

Chorus
 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

 C              G
 yen pancen tresno
     Am        Em
 ora kudu nduweni
 F            C
 wis tak iklasno
     Dm         G
 senadjan loro ati..

 C         G
 aku ngerteni
     Am      Em
 opo karepe atimu
 F            C
 mergo wong tuamu
     Dm        G        C
 ora setuju nduwe mantu aku..

Outro C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !