Kunci Gitar Vita Alvia - Siji Nenuwunku

Capo : Fret 2

  C      G         Am
kapan.. aku ketemu kowe..
      F            C      G
katresnanku.. sing adoh parane..
      E
bengi tak impi-impi..
     Am
awan tansah ngatoni..
      F                     G
aku pengen.. ndang ketemu kowe..

  C        G      Am
kapan.. Gusti marengake..
         F          C        G
tresnamu tresnaku dadi lan jodone..
     E
mung siji nenuwunku..
     Am
biso karo sliramu..
     F        G          C
urip bareng bebrayan sak lawase..

Chorus
 C                   Em
 sabar mas.. sing percoyo..
  F                         G
 atiku ra bakal nggo wong liyo..
 C                 Em
 sabar mas.. bantu dungo..
    F           G        C
 go mugo.. ra suwe aku teko..

Int. F G Am
       F G Am

  C        G      Am
kapan.. Gusti marengake..
         F          C        G
tresnamu tresnaku dadi lan jodone..
     E
mung siji nenuwunku..
     Am
biso karo sliramu..
     F        G          C
urip bareng bebrayan sak lawase..

Chorus
 C                   Em
 sabar mas.. sing percoyo..
  F                         G
 atiku ra bakal nggo wong liyo..
 C                 Em
 sabar mas.. bantu dungo..
    F           G        C
 go mugo.. ra suwe aku teko..
      F         G      C
 go mugo.. ra suwe aku teko..

Outro F G Am
        F G Am
Thank You For Visiting,
Tittle : Vita Alvia - Siji Nenuwunku
Artist : Vita Alvia
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.