Kunci Gitar SIHO - Papeling (Pitutur Jawa)

Intro C  C  Dm G C..

         Em
Wis wancine.. tansah dielingke..
         Em               C
Wis wancine.. podo ninda'ake..
  Em
Adzan wes kumandhang..
  Dm
Wayahe sembahyang..
       G                 Em
Netepi wajib.. dhawuhe pangeran..

          Em
Sholat yekti.. cagak ing agomo..
          Em                 C
Limang wektu kudu tansah dijogo..
   Em
Kanthi istiqomah..
    Dm
lan sing tumakninah..
         G                  C
Luwih sampurno.. yen berjamaah..

Chorus
   C
 Subuh, Luhur lan Ashar..
          Dm
 Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
     Em
 Maghrib lan Isya'.. jangkepe..
        G                    C
 Prayogane ditambah sholat sunate..

          Em
 Jo sembrono iku printah agomo..
         Em                      C
 Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
 Em                    Dm
 Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso..
         G                     C
 Yen kepengin mbesok munggah suargo..

Int. C  C  Dm G C..

         Em
Wis wancine.. tansah dielingke..
         Em               C
Wis wancine.. podo ninda'ake..
  Em
Adzan wes kumandhang..
  Dm
Wayahe sembahyang..
       G                 Em
Netepi wajib.. dhawuhe pangeran..

          Em
Sholat yekti.. cagak ing agomo..
          Em                 C
Limang wektu kudu tansah dijogo..
   Em
Kanthi istiqomah..
    Dm
lan sing tumakninah..
         G                  C
Luwih sampurno.. yen berjamaah..

Chorus
   C
 Subuh, Luhur lan Ashar..
          Dm
 Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
     Em
 Maghrib lan Isya'.. jangkepe..
        G                    C
 Prayogane ditambah sholat sunate..

          Em
 Jo sembrono iku printah agomo..
         Em                      C
 Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
 Em                    Dm
 Sabar lan tawakal.. pasrah sing kuoso..
         G                     C
 Yen kepengin mbesok munggah suargo..
Thank You For Visiting,
Tittle : SIHO - Papeling (Pitutur Jawa)
Artist : SIHO
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.