Kunci Gitar Safira Inema - Kuatmu Kuatku

Capo : Fret 5

Intro Dm G Em Am
        Dm Fm

C             F
 iki mung sedelo..
G            C
 tenangne atimu..
Am                  Dm
 yakino aku.. bakal bali neng kene..
F                   G
 gowo kangen sing gede..

Chorus
         F           G
 aku tresno.. karo kowe..
           Em                Am
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Dm                G
 aku janji.. iki mung sedelo..

C                         F
 mungkin roso sing ning dodo..
G             C
 abot iso nerimo.. u.. uu..
Am                  Dm
 lungaku iki kanggo golek rejeki..
   F                   G
percoyo o, aku mesti bali..

Chorus
         F           G
 aku tresno.. karo kowe..
           Em                Am
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Dm                G
 aku janji.. iki mung sedelo..

 F                 G
  ora usah nguwatirne aku..
            Em                 Am
 dongakne wae sing apik kanggo aku..
         Dm F                 G
 percoyo aku.. ra bakal gawe tatu..

Int. Fm  C      Fm    C
       hu uu.. ha a a aaaa..
       D#m C# F G

Chorus
         F           G
 aku tresno.. karo kowe..
           Em                Am
 ora ono pikiran arep ninggalne..
        Dm                G
 aku janji.. iki mung sedelo.. houwo..

       F            G
 aku yakin.. kamu bisa..
         Em          Am
 kuatmu adalah.. kuatku..
         Dm         G
 jaga cinta kita.. ini..

       F            G
 aku yakin.. kamu bisa..
         Em          Am
 kuatmu adalah.. kuatku..
         Dm          Em
 jaga cinta kita.. aaa..
         F           G
 jaga cinta kita.. aaa..
  F Fm C
 ini..
Thank You For Visiting,
Tittle : Safira Inema - Kuatmu Kuatku
Artist : Safira Inema
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.