Kunci Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk

Intro G D Em D
        C  Cm

     G                   C
kowe biyen.. ngomong tresno
        D          G -D 
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D  C D
bakal ngenteni baliku..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D             G -D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Chorus
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..

Int. G D Em D
       C G Am D
       C
        hu.. u.. u..
       G        Em
       hu.. u.. u..

Am              A
aku neng ngawi (aaaa..)
 D
aku nagih janji..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D            G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Chorus
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G   D
 nek ra kowe ora wae..

         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..
Thank You For Visiting,
Tittle : Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk
Artist : Denny Caknan Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.