Kunci Gitar Ndarboy Genk - Kadung Jeru

Capo : Fret 5

Intro C Fm C E
        Am -G D  G 

C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am  -G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am -G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
        (D7/F#)
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

Chorus
         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu..

Int. C Fm C E
       Am -G D  G

C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am  -G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am -G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu..

    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
        (D7/F#)
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

Chorus
         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu..

      F
Mas kowe ojo nesu
     Em
pangapurane aku
       Dm                   G
durung nganti iso mbukak atiku..

       F
Pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm        G           C  G
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

Chorus
         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C  G
  golek sing luwih ayu..

         C        F
  Pancen dudu dalane
      G              C
  aku gandeng mbe' kowe
         Am            Dm
  yo wis ben tak ikhlaske
          G             C
  yen meh mbalik mbe' kae..

         C        F
  Pancen dudu jodoku
          G            C
  senajan wes kadung jeru
          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu..

          Am      Dm
  mending ojo kesusu
        G           C
  golek sing luwih ayu
          Am       Dm
  senajan kowe ra ayu
      G            C
  aku wes kadung jeru..
Thank You For Visiting,
Tittle : Ndarboy Genk - Kadung Jeru
Artist : Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.