Kunci Gitar Ndarboy Genk - Dino Katresnan

Intro C  F  Dm  G

    C
opo wae sing tak karepke
      F
ngancani aku mrono mrene
       C         Am
nganti kudanan wani 
        Dm   G
ra mantolan..

     C
akeh sing nggodo sok-sok'an care
     F
kowe ra tau nganggo skincare
        Dm        G        C
nanging tresnoku ora bakal kecer..

F          Em       Am
percoyo.. aku iki setio..
    Dm
ora koyo criping telo
             Bb               G
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

Chorus
     C                     Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E           Am
  tetep ning sandingku..
 G           F     G
 tekan ning anak putu..

        C                 Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E           Am     G
  masalah rindu lan berjuang
 F    G    C
 ben aku wae..

Int. F      Em    Dm    C
       (hu.. huhu... u.. huhu..)
        C   Dm Em 
       (sya-la-la)
        F      Em    Dm    G
       (hu.. huhu... u..  huu..)

Chorus
     C                     Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E           Am
  tetep ning sandingku..
 G           F     G
 tekan ning anak putu..

        C                 Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E           Am     G
  masalah rindu lan berjuang
 F    G    C
 ben aku wae..

     C                   Bm
 selamat hari berbahagia sayang..
 E           Am
  tetep ning sandingku..
 G           F     G
 tekan ning anak putu..

        C                 Bm
 tresno iki pancen opo anane..
 E    Am               G
  masalah rindu lan berjuang
 F    G    C
 ben aku wae..

 F          C           Bm
 masalah rindu lan berjuang..
 G       C -Csus4 C
 ben aku wae..
Thank You For Visiting,
Tittle : Ndarboy Genk - Dino Katresnan
Artist : Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.