Kunci Gitar Jihan Audy feat. Azriel Bocil - Pasrah Ngalah Chord

Gusti kulo pun pasrah..

Intro C  G  Bb  F
        Fm  C

C                G
mungkin aku sing salah..
E           Am
 aku mung masalah..
     Dm
gawe uripmu..
F               G
 aku mung beban fikiranmu..

C             G
pengen urip sesandhing..
E                Am
 bakal tak eling-eling..
      Dm
rangkulen aku..
F                G
 sunteken kangen ning dadaku..

Chorus
  F                 C
 ilang.. saiki wis ilang..
          Dm             G
 bayangan mbesok lungguh jejer
        C
 manten mantenan.. 

    F                  Em
 luntur.. saiki wes luntur..
 A         Dm
  timbang ati ajur..
 G       C
 aku tak mundur..

               F
 dewe wis bedo dalan..
                   G
 (aku ngiwo kowe nengen..)
                   Em
 ra tak getuni ketemu..
          A
 akhire pisahan..
        Dm        G  
 aku ikhlas.. tresno iki.. 
         C
 akhire kandas..

Int. F G Em A
       Dm G C

C                G
mungkin aku sing salah..
E           Am
 aku mung masalah..
     Dm
gawe uripmu..
F               G
 aku mung beban fikiranmu..

C             G
pengen urip sesandhing..
E                Am
 bakal tak eling-eling..
      Dm
rangkulen aku..
F                G
 sunteken kangen ning dadaku..

Chorus
  F                 C
 ilang.. saiki wis ilang..
          Dm             G
 bayangan mbesok lungguh jejer
        C
 manten mantenan.. 

    F                  Em
 luntur.. saiki wes luntur..
 A         Dm
  timbang ati ajur..
 G       C
 aku tak mundur..

  F                 C
 ilang.. saiki wis ilang..
          Dm             G
 bayangan mbesok lungguh jejer
        C
 manten mantenan.. 

    F                  Em
 luntur.. saiki wes luntur..
 A         Dm
  timbang ati ajur..
 G       C
 aku tak mundur..
          Dm
 timbang ati ajur..
 G       C
 aku tak mundur..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Jihan Audy feat. Azriel Bocil - Pasrah Ngalah
Artist : Azriel Bocil Jihan Audy
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !