Kunci Gitar Happy Asmara - Lemah Teles

Capo : Fret 2

Intro C Bm Am A
        Dm A Dm Fm -G

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
        Dm
malih dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Chorus
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

Int. C G Am Em
       F Em  Dm Fm
       F Em  Am
       Dm G 

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
        Dm
malih dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Chorus
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C   F C
 Gusti sing bakal bales..
Thank You For Visiting,
Tittle : Happy Asmara - Lemah Teles
Artist : Happy Asmara
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.