Kunci Gitar Ganang Setioko ft. Azmi Pandemi - Ngrumangsani Chord

Capo : Fret 2

Intro Em F G Em -E/G# Am
        Dm G

C           Dm        G        C
pancen koyo ngene kahanane uripku..
F                         Em
kudu nrimo takdir Sing Kuoso..
A        Dm                    G
tak syukuri kanti ikhlas lan legowo..

C            Dm        G           C
senajan urip susah aku ra bakal nyerah..
F                     Em       A
urip tanpo kowe aku tetep sumringah..
          Dm
tak ikhlaske..
          Fm                G
tak ikhlaske senajan kudu pisah..

Chorus
    -Em    F     G         Em
 ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo..
 Am    Dm                F
 ora popo yen kowe milih sing
   C
 luwih mulyo..

       -Em F    G        Em     Am
 tak tampani.. aku ora cilik ngati..
         Dm
 mergo kabeh wis ono dhalange..
   F             G          C
 menungso mung dadi wayange Gusti..

Int. Am G/B C
       Am G/B C
       Dm F G

C            Dm        G           C
senajan urip susah aku ra bakal nyerah..
F                     Em       A
urip tanpo kowe aku tetep sumringah..
          Dm
tak ikhlaske..
          Fm                G
tak ikhlaske senajan kudu pisah..

Chorus
           F     G         Em
 ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo..
 A     Dm                F
 ora popo yen kowe milih sing
   C
 luwih mulyo..

          F    G        Em      Am
 tak tampani.. aku ora cilik ngati..
         Dm
 mergo kabeh wis ono dhalange..
   F
 menungso mung dadi

           F     G         Em
 ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo..
 Am    Dm                F
 ora popo yen kowe milih sing
   C
 luwih mulyo..

          F    G        Em      Am
 tak tampani.. aku ora cilik ngati..
         Dm
 mergo kabeh wis ono dhalange..
   F
 menungso mung dadi
         Dm
 mergo kabeh wis ono dhalange
   Fm            G          F     C
 menungso mung dadi wayange Gusti..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Ganang Setioko ft. Azmi Pandemi - Ngrumangsani
Artist : Azmi Pandemi
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !