Chord FDJ Emily Young - Kelintun

Capo : Fret 5

       C             F
aku pancen.. koyo ngene..
         G         C
sugeh bondo ora nduwe..
         Am       Dm
nanging ati iki suci..
         G          C
bakal njogo tekan.. mati..

      C            F
opo kudu.. koyo ngene..
       G        C
uripku disepelekke..
      Am         Dm
dadi uwong ojo bingung..
          G          C
yen matur ampun kelintun..

(ho'a ho'e..)

Int. C F G C
       Am Dm G C
       C F G C
       Am Dm G C..

C             G
kepiye.. kudu kepiye..
  F               G
kabeh sing mbok jaluk..
          C
wis tak turuti..

 Dm                    Am
opo kabeh kuwi.. mergo ku ora nduwe..
       F         G
mlarat bondo.. seje karo liyane..

(ho'a ho'e..)

Chorus
        C             F
 aku pancen.. koyo ngene..
          G         C
 sugeh bondo ora nduwe..
          Am       Dm
 nanging ati iki suci..
          G          C
 bakal njogo tekan.. mati..

       C            F
 opo kudu.. koyo ngene..
        G        C
 uripku disepelekke..
       Am         Dm
 dadi uwong ojo bingung..
           G          C
 yen matur ampun kelintun..

Int. C F G C
       Am Dm G C
       C F G C
       Am Dm G C..

C                 G
wes cukup.. cukup semene..
 F           G            C
atiku kadung wes.. ajur mumur..

      Dm
nggrentes roso iki..
      Am
yen kelingan sliramu..
     F     G
dewe ora.. bakal dadi siji..

(ho'a ho'e..)

Chorus
        C             F
 aku pancen.. koyo ngene..
          G         C
 sugeh bondo ora nduwe..
          Am       Dm
 nanging ati iki suci..
          G          C
 bakal njogo tekan.. mati..

       C            F
 opo kudu.. koyo ngene..
        G        C
 uripku disepelekke..
       Am         Dm
 dadi uwong ojo bingung..
           G          C
 yen matur ampun kelintun..

        C             F
 aku pancen.. koyo ngene..
          G         C
 sugeh bondo ora nduwe..
          Am       Dm
 nanging ati iki suci..
          G          C
 bakal njogo tekan.. mati..

       C            F
 opo kudu.. koyo ngene..
        G        C
 uripku disepelekke..
       Am         Dm
 dadi uwong ojo bingung..
           G          C
 yen matur ampun kelintun..

      Am         Dm
dadi uwong ojo bingung..
          G          C
yen matur ampun kelintun..

Outro C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !