Kunci Gitar Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili Chord

Intro Am  Dm  G E Am

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Am                  Dm
sepurane.. pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
                  E
kowe wis nyanding wong liyo..

Chorus
         Am                 Dm
 ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
          G                     C
 sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
             F
 mbok oyak'o tekan ngendi
            Dm
 yen Gusti ora ngijini..
          E
 kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke kowe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro kowe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
      Dm
 lan njogo tresnoku..
        E                   Am
 mugo bahagia karo pilihan uripmu..

Int. Dm  E  Am
       F  Dm  G  E
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Chorus
         Am                 Dm
 ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
          G                     C
 sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
             F
 mbok oyak'o tekan ngendi
            Dm
 yen Gusti ora ngijini..
          E
 kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke kowe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro kowe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
      Dm
 lan njogo tresnoku..
        E                   Am
 mugo bahagia karo pilihan uripmu..

    F       Dm
sadaro.. elingo..
      E                Am
sak durunge.. tambah loro..
    F              Dm
selawase.. tresno iki..
          E                   Am
bakal tak simpen ning njero dodo..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili
Artist : Esa Risty Wandra
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !