Chord Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili Kunci Gitar Dasar

Intro Am  Dm  G E Am

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Am                  Dm
sepurane.. pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
                  E
kowe wis nyanding wong liyo..

Chorus
         Am                 Dm
 ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
          G                     C
 sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
             F
 mbok oyak'o tekan ngendi
            Dm
 yen Gusti ora ngijini..
          E
 kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke kowe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro kowe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
      Dm
 lan njogo tresnoku..
        E                   Am
 mugo bahagia karo pilihan uripmu..

Int. Dm  E  Am
       F  Dm  G  E
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Chorus
         Am                 Dm
 ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
          G                     C
 sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
             F
 mbok oyak'o tekan ngendi
            Dm
 yen Gusti ora ngijini..
          E
 kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke kowe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro kowe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
      Dm
 lan njogo tresnoku..
        E                   Am
 mugo bahagia karo pilihan uripmu..

    F       Dm
sadaro.. elingo..
      E                Am
sak durunge.. tambah loro..
    F              Dm
selawase.. tresno iki..
          E                   Am
bakal tak simpen ning njero dodo..
Title: Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved